22 D’OCTUBRE: EL CINEMATÒGRAF I ELS LUMIÈRE

A la nostra escola, cada curs hi ha un tema per tothom que triem entre tots, i aquest any és: ciència, invents i experiments. Avui hem estat recordant coses del altre dia i hem parlat del cinematògraf al 1895. Hem vist uns  quants vídeos dels germans Lumière i es veia com al principi no sabien res del cinema i a poc a poc es veia com anaven aprenent cada vegada més sobre el cinema.

cinematographe_lumiere.jpg

Després hem estat parlant (una bona estona) i hem comentat  les preguntes que es feien el germans Lumière, i es preguntaven: què filmar,  quan filmar i com filmar i hem llegit unes paperetes on sortien les respostes i eren molt interessants.   Un nen de la nostra classe, ens ha portat  un vídeo de TRANSFORMERS. Hem vist unes quantes seqüències.

El cinema en curs m’està impressionant molt!

ELISA i MAJDOULINE

Deixa una resposta