9 D’ABRIL: LA PRESENTACIÓ DEL PERSONATGE

Avui hem acabat de muntar la presentació del personatge amb la pràctica central. Primer vam acordar entre tots la creació del personatge: una nena en conflicte amb els adults, poc donada a acceptar l’autoritat de l’adult però oberta a qui la pugui escoltar o somriure. Vam acordar també una línia o estructura bàsica en la presentació però a partir d’aquí vam fer dos grups de 7 persones. Cada grup va fer una planificació del rodatge diferent i la va dur a terme. Les dues propostes les podeu veure a l’apartat del bloc de la Pràctica Central.

3 Respostes a “9 D’ABRIL: LA PRESENTACIÓ DEL PERSONATGE”

 1. Marc Diu:

  Què tal? Com han anat les colònies? He vist que heu penjat la pràctica central, m’agrada moltíssim. És la primera vegada que ens enfrontem al muntatge i no sé si això ho hem reflexionat prou. Ara a treballar el nostre film final.

 2. Laia Diu:

  Hola de nou!

  com va tot? ja heu començat a preparar la pel·lícula final? Després de veure les vostres pràctiques, fa la pinta que la pel·lícula també us pot quedar molt bé. Les pràctiques estan molt bé i a més a més és molt interessant veure la diferència entre les dues: com a partir d’un mateix punt de partida s’han desenvolupat dos pràctiques molt diferents. Ho heu comentat a classe? Què n’heu après?

  Esperem poder veure el vostre guió del film ben aviat!

  Laia

 3. Jara Diu:

  Hola, vaig a fer un tipus de comparació:
  He visitat l’espai dels Tres Pins…
  He vist les seves presentacions i m’han agradat molt, les seves presentacions les dos duren més o enys el mateix, però en les nostres una dura més d’un minut i l’altre només passa de 30 segons…
  No estic dient que estigui mal fet, nomès dic que: o en una sobra alguna cosa o en l’altre falta…
  NOMÉS ÉS LA MEVA OPINIÒ!!!!!!!!!!!!!!!!!………………

  JARA

Deixa una resposta