I JA S’ACABA EL TRIMESTRE!… i el projecte fotogràfic!

Una crònica de la Jara:

“A principi de trimestre vam començar a parlar del projecte fotogràfic. Vam decidir el tema generacions però va costar molt posar-nos d’acord.

Uns quants dies després vam començar a parlar de Charles Chaplin. El dia 12 de febrer vam anar a veure “The kid” a la Filmoteca i allí ens vam trobar amb l’escola Tres Pins i amb l’escola Antoni Busquets del Moianès. La pel·lícula ens va agradar molt a quasi tots. També a molts de nosaltres ens va agradar relacionar-nos amb algunes persones que no eren amb les que estem cada dia. L’exposició també va estar molt bé.

Ara hem acabat els projestes fotogràfics i aviat els penjarem! També, al llarg d’aquest trimestre hem fet pràctiques amb l’editor de video (Adobe), hem començat a parlar del personatge i hem vist extrets de pel·lícules. Em va agradar veure els de la peli “Elephant” i després vaig veure-la sencera a casa. Em va semblar bastant dura.

Un dia que ens va agradar molt va ser quan ens va visitar la Laia i un noi que havia fet el joc de l’enquadrament. Ens va agradar molt i vam poder demanar-li coses perquè el joc sigui millor.”

Jara Sahún

Una resposta a “I JA S’ACABA EL TRIMESTRE!… i el projecte fotogràfic!”

  1. Gabriela , Mabel i cristina Diu:

    Hola Jara
    Estem molt contentes per que sempre fas molts comentaris i també la teva escola. També ens ha agradat molt les vostres presentacions. Nosaltres no vam poder fer el projecte fotogràfic per que anem una mica més lents. Avui hem acabat de filmar el curt. Ha estat fantàstic. Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure. Ens veiem el dia 27 de Maig!!! Gabriela , Mabel i Cristina de Tres Pins

Deixa una resposta