7 de MAIG: A PLE RODATGE

“Carles, un nen solitari, entusiasmat pel bosc, per dibuixar arbres i aficionat a arribar tard a classe per aquesta raó, coincideix amb la Nayla i el Sami, una companya i un company de classe, en una aula de càstig, que tramaran una broma per riure-se’n d’ell. La cosa no els sortirà massa bé…”

Aquesta és la sinospsi de la nostra història i en la que hem posat moltes ganes i il·lusió en què surti bé, que ens ho passem bé i que aprenguem molt. Però encara en falta!!

rodatge1-004ccc.jpg rodatge1-010ccc.jpg rodatge1-011ccc.jpg rodatge1-012ccc.jpg

5 Respostes a “7 de MAIG: A PLE RODATGE”

 1. Gerard Diu:

  Avui 8 de maig, hem gravat més i hem montat el que varem fer ahir. Jo no ho he pogut veure però ha quedat xulissim!!!! Encara queda un dia de rodatge però segur que ho acabem! ens ho hem passat PIPA!!!!!!!

 2. Alan Diu:

  Encuentro todo el proyecto fascinante. Viviendo ahora en el extranjero, la pagina web de cinema en curs es una oportunidad maravillosa de poder ver la vida cotidiana dels Xiprers a través de los Minuts Lumiere, y poder sentir un poco más cerca a la escuela. Me habeis impresionado con todo el trabajo que estáis haciendo.

  ANIMO, Y MUCHO SUERTE CON EL RESTO DEL RODAJE!!

 3. Gabriela , Mabel i Cristina (CEIPM Tres Pins) Diu:

  Hola
  Acabem de llegir el guió de la vostra pel.li. S’assembla una mica a la presentació del nostre personatge. Avui hem acabat de rodar el film. Ens ha costat una mica per que el temps climatològic no ens ha ajudat gaire.Tenim ganes de que arribi el 27 i tornar-nos a veure i sobre tot veure tots els films, fins llavors!! Gabriela, Mabel i Cristina
  PD: també us hem escrit un comentari al taller fotogràfic!!

 4. Berta i Helena de Xiprers Diu:

  Hola Tres Pins!!!
  Nosaltres també tenim moltes ganes de veure-us un altre cop i també veure la vostre pel·lícula, segurament serà molt xula, també tenim moltes ganes de veure l’estrena!!!

  ENDAVANT!!!! XD =D

 5. Abraham A Diu:

  hola tres pins m’han agradat molt les presentaciondel personatge i segurament també m’agradaran els films finals,tinc moles ganes de anar a veure els films , del dimarts.

Deixa una resposta