21 NOVEMBRE: MINUTS LLESTOS PEL RODATGE

El dimecres 21 va ser una jornada frenètica ja que des de primera hora del matí i a diferents hores, els nens i nenes han estat estudiant les seves localitzacions, mesurant els seus minuts sobre el terreny i triant els possibles enquadraments amb uns quadres de cartolina de diferentes mides. Han omplert la fitxa de planificació i ens hem reunit per fer els 14 equips de rodatge i tancar el calendari i horari definitius. Ha costat però ha sortit i farem els rodatges entre el 28 de novembre i el 5 de desembre. Després vam connectar amb aquest bloc per primera vegada, els va agradar molt i ja han enviat alguns comentaris.

Avui al matí encara hem fet les tres darreres localitzacions a l’estació de tren del Baixador de Vallvidrera que és on arriben la majoria de nens de l’escola.

TOT LLEST PELS RODATGES!!

Deixa una resposta