7 i 14 DE NOVEMBRE: JA ES COUEN ELS MINUTS

 

El dia 7 no va ser present el Marc i, després de visionar diverses vegades el minut d’un minut Lumière i de veure les qüestions més importants a tenir en compte, cadascú ja va portar a la llibreta la seva primera idea pel seu minut (de glòria). Vam comentar la idea de cadascú i ja sobre la taula van haver els primers canvis i correccions (això va bé!)

Aquesta cara se’ls posa a alguns cinema-paradiso-p3.jpg

Tot va quedar llest pel dia 14 en què cada nen i nena, amb la idea més madurada, la va presentar al Marc individualment davant de tothom. A partir dels consells i pistes del Marc i de les opinions dels demés les idees van quedar prou fixades i vam quedar pel proper dimecres en què farem les localitzacions, calcularem el temps, l’alçada de la càmera, etc. Tot quedarà anotat en una fitxa de planificació elaborada per a que ens quedi tot molt clar el dia del rodatge.

Deixa una resposta