28 DE NOVEMBRE: JA HEM GRAVAT ELS PRIMERS MINUTS

minuts28-11-025-800×600.jpg minuts28-11-057-800×600.jpg minuts28-11-075-800×600.jpgAvui al taller hem gravat alguns minuts Lumière : El de l’Helena, l’Auri, el Dani, la Jara ( el meu ), la Berta, en Marc i l’Amalia. El próxim dia gravarem el de: l’Hada, el Joan Antoni, l’Alice, el Nil, en Gerard, l’Abraham i la Bruna. Quan jo (Jara) he rodat hi ha hagut un moment en el que no tots hem escoltat quan parlava i ens hem desincronitzat. També els hi ha passat a altres persones .

minuts28-11-045-800×600.jpg minuts28-11-095-800×600.jpg minuts28-11-121-800×600.jpg

Els del taller de ràdio ens han fet una entrevista la qual acabarem el próxim dia, i en penjarem el so.

 

També ens han explicat que el dimecres 12 veurem tots els minuts i com que serà l’últim dia de tallers del trimestre veurem una peli que és diu: “El diablo sobre ruedas” de Steven Spielberg.

minuts28-11-154-800×600.jpg minuts28-11-096-800×600.jpg Avui creiem que hem vist com es treballa en equip, alguns han fet de tècnic de so, uns altres han fet de fotògraf de la gravacio, ajudant de direcció, etc. Però a mi m’agradaria veure una peli que es diu “REC”.

 

Jara i Joan Antoni

10 Respostes a “28 DE NOVEMBRE: JA HEM GRAVAT ELS PRIMERS MINUTS”

 1. Meritxell (intervenant) Diu:

  Hola a tots!

  Quina jornada més intensa!! Heu rodat molts Minuts!! Suposo que ha estat molt emocionant, no? És el vostre primer rodatge en quip, com diu la Jara. I pel que veig ha anat molt bé!!

  Esperem poder escoltar l’entrevista que us han fet els del taller de ràdio! I també veure els vostres Minuts!!

  Nosaltres encara no hem rodat els Minuts, ho farem després de Nadal, així que durant el desembre anirem seguint els vostres rodatges.

  Fins aviat!

 2. Gerard Diu:

  El dia 28 de novembre uns quants ens vam haver de llevar més d’hora per anar a fer uns rodatgesde uns minuts. per sort jo era un d’ells. Vaig poder gravar tres minuts lumière i, va ser molt divertit, sobretot a l’hora de muntar-ho tot (feia molt fred).
  Jo vaig poder fer fotos d’un rodatge, ajudant de direcció i claqueta. La que menys em va agradar va ser la de claqueta perque només havies de posarte al dvant de la camara am un full que poses quin minut era. tot l’ho altre va estar molt bé. Sobretot el d’ajudant de direcció. Aquell dia ens ho vem passar molt bé!!!!

 3. cinecurs Diu:

  Hola!
  Les fotografies dels rodatges ens han donat moltes ganes de veure els vostres Minuts Lumière! Esperem que aviat els publiqueu al bloc. També ens agradaria molt que, com el Gerard, ens expliqueu com heu viscut l’experiència dels primers rodatges.
  Fins aviat,
  Laia (Cinema en curs)

 4. Jara Diu:

  L’Alice i el seu equip es saltaran mitg examen de mates!
  Quina potra!!!!!

  JaRa

 5. jpg Diu:

  Meritxell, a quina escola vas?

 6. Meritxell (intervenant) Diu:

  Hola!

  Jo sóc l’intervenant del CEIP Bordils i de l’IES Les Corts. Amb els alumnes de Bordils ja hem fet un pla i hem vist com funciona la càmera, però fins després de Nadal no filmarem els Minuts. I el taller de Cinema en Curs de l’IES Les Corts comença després del pont, així que fins a finals de gener tampoc rodarem!

  Vosaltres ja heu rodat tots el minuts? Ja tenim ganes de veure’ls al bloc!!

 7. Marc Diu:

  Sembleu professionals i tot!!!!

 8. berta Diu:

  HOLA A TOTS!!!!

  es super guay aquest taller es la pera!!!

  BERTA BOTINES I ROVIRA

 9. BERTA Diu:

  ja ho sabem que som professionals i tot no cal que ens ho diguis!!!!

 10. anna Diu:

  sou uns profesionals

Deixa una resposta