La Mireia Ibars explica…

Hola a tots,

Enceto els comentaris!

Tinc molta curiositat per veure que us ha semblat la pel·lícula.

Malauradament no vaig poder estar a la projecció del passat , i la veritat es que m’hagués agradat ser-hi. I no es que no em conegui la pel·lícula, l’hauré vist cent cops, vaig treballar en ella, concretament en la postproducció.

Estic com a intervenant al Costa I Llobera. Alguns del meus alumnes sembla que tinguin l’actitud de la Frida i la Lydia. Bé, encara no n’estic del tot segura, pero de vegades sembla que els interessa de debò. Per això m’agrada donar aquest curs.

Aquest dies vaig estar a Paris, i he sabut que la Sabrina, la que feia de Frida, està assajant una obra de teatre que ha dirigit amb uns altres nois de la seva edat.

I la Sara Forestier, la Lydia a la pel.lícula, després d’haver estat a ja no se quantes pel.lícules, doncs esta preparant la realització d’una peli. Si, si, com a directora!

Pel que fa a l’Abdel, suposo que ja sabeu tots que ara mateix té una pel·lícula en cartell: Cúscús. Si us ha agradat L’Esquive, correu a veure-la, no us decebrà.

Bé, una abraçada a tots, estaré atenta als comentaris.

Mireia

[ La Mireia Ibars va ser la directora de postproducció de L’Esquive. El director de postproducció acompanya la pel·lícula durant tot el procés que segueix al rodatge: muntatge, gravació dels efectes sala i les músiques, mescles d’àudio, etalonatge, tiratge de còpies, materials de distribució i difusió.]

Deixa una resposta