L’Esquiva, d’Abdellatif Kechiche (2003)

El dia 5 de febrer els alumnes de l’IES Badalona Nou, l’IES Bellvitge, l’IES Can Puig, l’IES Costa i Llobera, l’IES Ronda, el SES Cristòfol Colom i l’IES Alexandre Galí assisteixen a la projecció de L’Esquive a la Filmoteca de Catalunya.

La pel·lícula mostra la vida dels joves d’un barri de la perifèria de París, i ho fa amb l’estil personal d’Abdellatif Kechiche, a qui li agrada filmar els seus actors amb una càmera molt viva que es mou al ritme de les emocions dels personatges.

Aquest és l’espai al bloc per comentar tot allò que us hagi semblat interessant. Esperem la participació de tots!

Una resposta a “L’Esquiva, d’Abdellatif Kechiche (2003)”

 1. Quim Diu:

  Nosaltres tenim la sort de tenir a la nostra classe la Mireia Ibars que va col·laborar directament amb la pel·lícula L’esquive. Creiem que és una oportunitat molt bona de treballar aquesta pel·lícula. Per exemple a l’última classe ens va explicar moltes coses de com havien rodat la pel·lícula, com per exemple la descripció de totes les personalitats de els actors. Unes de les actrius (la Lydia) que és diu Sara, ara, amb 19 anys farà la seva primera direcció d’una pel·lícula, en canvi el
  “Krimo” no ha seguit el camí d’actor.
  Una cosa que ens ha semblat molt interessant, és que el lloc del rodatge era un barri conflictiu i van haver de pagar als “patriarques” del barri perquè els fessin de guardaespatlles.

  Salutacions a tothom.
  Pau i Quim

Deixa una resposta