Presentació de “Tornar a començar” a la festa de l’AMPA

Cada any l’AMPA del Monturiol organitza una festa oberta al barri, als pares i mares, al professorat… En aquesta diada es mostren algunes de les activitats que promou l’associació de pares i mares, com el taller de pintura, el taller de guitarra, el taller de teatre.

Aquest any la festa es va cel.lebrar el dissabte 19 de maig, i varem aprofitar la diada per presentar als pares i mares i a tot el barri el nostre curt “Tornar a començar”.

La presentació la va fer l’alumnat de 4t que ha participat en el projecte.  Varem comptar amb la presència de Pep Garrido, el nostre cineasta, i la Núria Aidelman, promotora del projecte i membre de l’associació A bao a qu.

Va ser una gran experiència poder compartir amb tothom el nostre Film !

Us mostrem algunes imatges,

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *