3r Dia de rodatge dels Minuts: Maryam i Fuensanta

rodatge4_1rodatge4_2rodatge4_3rodatge4_4rodatge4_5rodatge4_6

Els nostres minuts Lumiere han estat bastant bé,tot i que no han vingut les nostres parelles la Dolores i el Haider al nostre rodatge. Però també la Pilar i el Pep ens ajudaven molt. Al Pep li va agradar molt la paleta de colors de la Maryam i també l’enfocament de la Fuensi. La gent pensava que érem de la televisió però nosaltres  els hem dit  que érem de una escola i que estem aprenent a fer cinema. Quan nosaltres  encara no els havíem  dit que som d’una escola  es posaven  a  fer el ximple. Tot ha anat bé  i ens hem divertit molt fent cinema.

Fuensanta i Maryam

7 Respostes a “3r Dia de rodatge dels Minuts: Maryam i Fuensanta”

 1. Vicent Diu:

  Hola!

  Sóc el Vicent, de l’IES Fort Pius. Veig que seguiu amb la gravació dels minuts, el dijous vindrà el Pablo i acabarem els dos que ens queden. El de el Daming i el de l’Ivan.
  També veig que heu aconseguit montar el zeppelin així que enhorabona, perquè no és cosa fàcil. No el podrien fer de velcro?¿?
  Endavant amb el minuts que us queden.Fins aviat.

 2. Pablo (Intervenant) Diu:

  M’agraden molt les fotos del rodatge!!! que guai i que feinada es veu!!! El minut, es de la parada d’un mercat de roba? i, si es així, com el vau decidir? quina canya gravar amb tanta gent mirant! Va ser divertit? I aquesta gentada que es veu a la primera foto, deia alguna cosa quan us veien amb el micròfon i la càmera?

 3. Isabel Diu:

  Hola noies!

  Aquell dia no vaig poder estar amb vosaltres, però m’encanta veure a les fotografies les vostres cares de satisfacció. Feu uns somriures fantàstics!!! I els vostres minuts segur que són molt especials.

  El del tren segur que ens guarda alguna sorpresa amagada i que es pot dir del minut del “mercadillo”!!! El “mercadillo” de Ciutat Meridiana és la salsa de la vida!!! Allà es cou un ambient molt interessant.

  Quan els veiem m’heu d’explicar moltes coses, sobretot com vau prendre les decisions claus!!!

  Ja queda mooooooooolt poc per veure’ls!!!

  Isabel, Mestre Morera!!!

 4. Isabel Diu:

  Ah! Una altra vegada jo, la Isabel!

  M’oblidava dir a la Dolores i al Haider que, tot i que, van perdre aquesta oportunitat de rodar…n’hi haurà més al llarg del curs.

  A la Dolores dir-li que escolti molt atentament tot el que diuen els companys i companyes de les seves experiències. Que s’empapi dels vostres comentaris i així, la propera vegada, ja gairebé tindrà moltes coses apreses.

  I al Haider dir-li que ell ja ha viscut uns quants rodatges i que té moltes coses a aportar. De fet, en sapo molt de cinema ja (Oi, pep?). El que passa que amb ell li agrada passar desapercebut…però en sap molt! Aprofiteu l’experiència del Haider, pregunteu-li…i ja veureu el que aprendreu.
  Aprendreu més que aquell dia que ens va ensenyar moltes coses d’urdú a la classe.

  Una abraçada ben gran!

 5. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola Haider!!! com es que saps tan de cinema??? saps…? jo fa uns quants anys vaig fer Cinema en Curs a un poble que es diu Mura i allà vaig conèixer al Marc (un dels alumnes de Cinema en Curs d’aquell any) i resulta que el Marc sabia i sap molt de cinema i em va ensenyar moltes coses!!! i ell sabia tantes coses perque li agrada molt llegir i perquè havia fet d’extra a algunes pel·lícules i ens explicava a tota la classe de Mura anècdotes de rodatges on ell havia participat i també feia animacions amb Lego i playmóbil per penjar-les al Youtube. Per cert, Haider… que guapo que sàpigues tantes coses!!!aixó igual es perquè ets curiós i t’agrada aprendre coses… el Marc es molt curios i tot ho pregunta i jo també, de fet quantes mes coses sé mes content estic!!! Ah! i la Lubna també pregunta moltes coses, i el Guillem i l’ Ibrahim… de fet estic molt content perquè tota la classe del Fort Pius em pregunta moltes coses i m’ensenyen moltes coses de tot el que saben perquè jo també els pregunto tot el que no sé!!!

 6. Maryam Diu:

  En el meu rodatge va ser molt divertit pero aquell no va venir les nostres parelles perqué deu ser per alguna raó pero tot va anar molt bé i jo mateixa amb **felicito**
  Maryam MESTRE MORERA

 7. zyer Diu:

  Hola MAGRADA MOLT

Deixa una resposta