2n Dia de Rodatge dels minuts: Nico, Carol, Jesús i Eddy.

El diumenge ens vam reunir el Pep, la Carol, el Jesús, el Nico, l’Eddy,la Isabel i la Núria .

Els directors eren el Nico i la Carol, el del so era el Jesús i  l’ajudant l´Eddy.

Vam veure el lloc on podíem posar la càmera per gravar , després l`Isabel li va donar la càmera de fotos a  l´Eddy i  el Jesús ho feia bé. La Carol i el Nico també feien bé de directors i tot va anar molt bé.

Vam gravar uns equips de petanca. Aquell dia va jugar l’ equip Tibidabo de Sabadell contra l’equip Ciutat Meridiana de Barcelona.

Quan gravem el CD del que hem fet segur que els hi agradarà.


Carol, Nico, Jesús i Eddy.

rodatge3_1 rodatge3_2 rodatge3_3 rodatge3_4 rodatge3_5 pb220829-800x600

4 Respostes a “2n Dia de Rodatge dels minuts: Nico, Carol, Jesús i Eddy.”

 1. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola a tots i totes!!!!

  Quina passada les fotografies!!! Em sembla magnífic l’efecte que heu aconseguit amb les llums mogudes de la nit. I els rodatges amb la màquina excavadora o el colom allà parat i solitari… Feeeeeeeelicitaaaaaaaaaaaaaats!!!! També es molt maco veure, a moltes de les fotografies, com treballeu en equip tots plegats!!! De fet us he de dir que ara us explicaré una historia que crec que serviria per definir la vostra feinada amb equip i la de tots els grups de Cinema en Curs que estan treballant amb tanta força, tan individualment com amb equip!!! Ah!!! Com he vist aquestes fotografies tan significatives i especials dels vostres minuts, avui en lloc de continuar comentant les vostres fotografies individuals i això ho dic per Yara, Olivia, Nico, Maryam, Marco, Caroline, Abdel, Fuensanta, Haider, Cristian, Sara, Dolores, Iris, Carol, Marc i Raul, us vull preguntar, precisament, pels vostres minuts: què tal us van anar, què vareu fer? I de pas, vull aprofitar per explicar-vos una meravellosa historia que va tenir lloc amb un grup increïble de gent gran!!! molt gran!!! Increïblement gran!!!! Mes gran que el que es veu mes enllà del cel!!! i dic gran, no per la seva edat, ni per la seva alçada… per que en realitat no eren gegants ni elefants, encara que a la meva historia si que hi ha elefants amagats… si no, què eren grans, tan grans com muntanyes i mes grans que els llacs, per una raó tan senzilla com petita: eren així de grans per que es van unir en grups i van saber treballar de forma magistral tots plegats!!! Aquestos gegants dels que us parlo tenen nom propi i es diuen un per un: Guillem, Andrés, Loubna, Luyao, Zheng, Daming, Ibrahim, Andrés, Arsilán, Arturo e Isabel!!!! I ens faltaran afegir després i al final de la nostra historia al Samir i l’ Ivan que encara no han fet el seu Minut Lumière!!!
  I sabeu per que us vull explicar aquesta historia que ara comença? Per una banda, pels elefants amagats que hi ha i per un altre, per que m’ ho vaig passar d’ allò mes bé treballant amb tots ells!!! de fet, treballar amb grup, conjuntament amb el Vicent, amb l’ Arturo, el Guillem, l’ Andrés i l’ Arsilán a Sagrada Família, a un bar al Passeig de Sant Joan i a una botiga de còmics, va ser genial; també m’ho vaig passar d’ allò mes bé, treballant amb grup amb el Daming i la Luyao a un bicing a prop de l’ Estació del Nord; la Luyao i el Daming s’ entenien perfectament, ella portava la càmera i, a mes, era la directora i el Daming es va preocupar del so, molt bon so, per cert!!!… crec que serà un minut tan maco!!! I els minuts que vam fer amb la Loubna o la Isabel (que en un principi volia dos enamorats fent manetes al parc de la Ciutadella i al final, fent una improvisació genial, per que no hi havia una parella d’ enamorats al parc com ella volia, va aconseguir un minut d’ un grup de turistes passant amb bicis). Crec que el minut de l’ Isabel serà molt especial perquè eren moltes bicis i cada amb un turista al damunt i eren infinitat de turistes, ja us ho dic!!! I sabeu que la Loubna va ser l’ ajudant de direcció de la Isabel i va fer una feinada per organitzar tot aquell grup de turistes? ah! I el minut de la Loubna, quin minut!!!! però no us dic el que va fer per que prefereix-ho que li pregunteu a ella i així la meva historia no s’acaba aquí i continua amb vosaltres… a veure si la Loubna us ho diu, jo igual ho guardaria amb secret, però ella igual us ho vol explicar, a veure… i el de l’ Ibrahim que va fer una feinada fent de càmera i després, un altre feinada al seu minut que va tenir que improvisar per que hi havia uns personatges que no estaven molt per nosaltres però al final va aconseguir que un dels personatges baixes del tronc!!! Personatges tan especials, que no us diré cap dels seus noms… que us ho digui ell si vol!!! Ah! I finalment, el primer minut que vam fer, el primer d’ aquest any, al minut del Zheng, el gran Zheng que va tenir l’ honor de fer el primer minut del Fort Pius i, al que van ajudar com un equip de rellotgeria perfecte, la Loubna, l’ Ibrahim i la Isabel!!! Quins equips…
  I fins aquí la meva historia amb els elefants tan amagats com al principi, que es farà mes gegant que qualsevol cosa que pugueu pensar si vosaltres la voleu continuar… es a dir, si li pregunteu a la Loubna pel seu minut i ella us pregunta pel vostre, o al Ibrahim pels seus personatges especials… dels que jo us puc dir únicament que son personatges que van de negre; o si li pregunteu al Guillem cóm va pensar en tal quantitat d’ esquenes i càmeres? perque no us ho havia dit però el minut del Guillem te mes esquenes que cap minut que jo hagi vist mai… o al Zheng, si van passar mes bicis al seu minut o al minut de la Isabel…? de fet el Zheng, volia bicis i la Isabel dos enamorats… qui sap, igual al minut del Zheng hi ha dos enamorats amagats i no hi ha cap bici… o a l’ Arsilàn, que us expliqui per què va gravar en el seu minut a uns treballadors que tenen una feina essencial per tal d’ assolir la fita de finalitzar la Sagrada Família i que us expliqui també com es varen perdre alguns dels plànols de la Sagrada Família quan va esclatar la Guerra Civil… be, ja ho sabeu, sou vosaltres els que podeu continuar aquesta historia dels elefants amagats i els gegants que treballen en equip si investigueu pel bloc i expliqueu els vostres minuts als altres!!! I, com veieu, jo el dilluns i el dijous vaig viure un somni treballant amb equips tan guais!!! Segur que vosaltres també, veritat? ja m’ explicareu!!! I ara per acabar i deixar-vos continuar a vosaltres la historia, dir-vos que al Samir, al Ivan i al Daming encara no han fet els seus minuts, així que el Vicent i jo tornarem a viure una experiència molt especial amb un nou equip!!! ja veureu quin equip mes guai: Samir, Ivan i Daming!!! per cert, la Valentina us va abraçar d’un sol cop a tots? perque, si sou tan grans com jo em penso, es del tot impossible!!!!

  Gràcies a tots els equips dels Minuts Lumière de tot Cinema en Curs per fer tan bona feina en equip!!!!

 2. Vicent Diu:

  Hola!

  Sóc Vicent, professor de l’IES Fort Pius de Barcelona. Ja veig que vosaltres ja esteu també per feina. I per les fotos sembla que té molt bona pinta. A més a més la Isabel i el Pep que són uns experts treuran de vosaltres el cineastes que porteu dins!
  Vinga ànims, que d’aquí poc ja podrem veure els minuts de tots els participants de “cinema en curs”.
  Fins aviat

 3. Isabel Diu:

  Hola!

  En primer lloc, donar les gràcies al Vicent i al Pablo pels seus comentaris. Ja tinc ganes de veure els minuts de Fort Pius i els de les altres escoles!

  Pel que fa a l’equip d’aquest minut dir que ho van fer moooolt bé. Va ser un diumenge al matí molt especial. El president de la petanca ens ho va posar molt fàcil i ens va ajudar molt.

  I nosaltres, a part d’escollir i explorar el terreny mooooolt, vam practicar la paciència. I que cal saber esperar per trobar el moment adequat per gravar!

  Molt bona feina!

 4. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola EQUIPE DEL MINUT DE LA PETANCA!!! quina passada gravar com juguen a la petanca… per cert, vau gravar quan jugaven o quan es preparaven o quan recollien? o es una sorpresa i ja ho veurem al bloc? i, per cert, vau gravar la petanca per què us agrada molt el joc, per què us agrada molt el so de les boles quan xoquen, per què us agraden molt les persones que juguen, per què us agrada molt el paisatge on juguen o per tot plegat? Ah!!! i, a moltes de les fotos, es molt maco veure com treballeu amb equip i la concentració que teniu!!!

Deixa una resposta