4t Dia de rodatge dels minuts: Alex, Marco, Valentina, Cristian i Abdel (absent, però present).

El dia 2 de desembre vam anar a gravar els minuts.

Un era el del Àlex i el Marco que s’anomena “L’entrada a l’escola” va ser molt emocionant perquè els nens pujaven per la rampa correns i es veia que tenien moltes ganes d’entrar l’escola un nen va saludar a la càmera, tot i això va quedar “brutal”

Després del pati van gravar el minut del Cristian i l’Abdel va ser una mica difícil perquè l´ Abdel ha viatjat al Marroc de vacances,i van decidir que la Valentina ens ajudaria.

Quan van gravar el minut del Cristian i l’Abdel la llum va quedar molt bé.

Tenim moltes ganes de veure el final i veure com ha quedat perquè per a nosaltres el minut ha quedat molt be i volem veure’l..

Marco, Àlex, Cristian i Valentina.

rodatge5_1rodatge5_2rodatge5_3 rodatge5_4rodatge5_5rodatge5_6

11 Respostes a “4t Dia de rodatge dels minuts: Alex, Marco, Valentina, Cristian i Abdel (absent, però present).”

 1. valentina Diu:

  Hola!!
  Quin dia mes precios mai lóblidare encar que aquets minuts l´idea no han sigut meves jo me l´he passat molt bè fet d´ajudanat ja que l´Abdel no estva per ami fer un altre minut ha estat molt guai i fer so un altre cop..
  Jo crec que aquests minuts quedaran molt bè perque l´han possar molta gana i ademes s´han esforçat moltissin…Tinc unes ganes imprecionat de veure els minuts..
  Quan vaig garbar el meu minut amb la Maria va ser molt divertit i quan el Marco,l´Alex i el Cristian en van escollir jo em vaig alegrar moltissin tenia una altre oportunitat per aprendre mes coses..
  Segur que l´Abdel tenia moltes ganes de grabar (home i qui no)i se ha quedat amb les ganes pero quan vindra veura el minut que ha quedat tal i com el volia perque el Cristian s´ha esforçat moltissin i jo crec que ha quedat com l´abdel volia.
  Per mi fer d´ajudante ha estat maquissin a demes a mi m´ha agardat moltissin perque he aperes mes del que sabia i ha estat una experiencia inolvidable..
  Valentina CEIP Mestre Morera

 2. Alex Mestre Morera Diu:

  Hola.
  Vull dir que el nostre minut Lumiere va quedar molt bè i vulldonar-li gracìes a la Valentina per la seva ajuda ja que l´Abdel no va poder assistir.

  Alex CEIP Mestre Morera

 3. LUBNA Diu:

  HOLA!!!

  Em dic LUBNA i sóc de L’IES FORT PIUS.

  estan molt xules les fotos amb l’ equip de firmacio.

  Nosaltres ja em fet els minuts lumiers el que mes m’ha costat tancar el zepelin pero despres le anat pillan el trucu x]

  ***MOLTA SORT AMB ELS MINUTS***:D

 4. Arsilan Diu:

  hola em dic Arsilan tin 13 añys am les fotos sembla que traballeu mol i us esta agradant molt es ti desperat per beure bostres minuts lumiers firmat per IES FORT PIUS dew pasaos

 5. doloes Diu:

  Hola
  Alex,Valentina,Cristian i Marco ho eu feu molt bè el vostre rodage
  a mì m’hagués agradat poder fer-ho

  Dolores
  CEIP MESTRE MORERA

 6. Isabel Diu:

  Hola nois i noia!

  Aquell dia va ser l’últim dels rodatges dels minuts (oooooooooh!!!), però n’hi haurà molts més a mida que avanci el curs. Heu aprés moltes coses!
  Va ser molt especial quan els nens i nenes de l’escola van pujar per la rampa tot corrent. Sempre ho fan! Per què ho deuen fer? Us ho heu preguntat mai? Jo sempre m’ho pregunto!!! Quan vosaltres éreu dels petits de l’escola, pujaveu correns també?

  La classe d’anglés també va ser un minut molt maco. És una classe molt maca i, tot i que no es pot apreciar del tot el que feien la resta de nens i nenes, és molt interessant la feina que feu!!! Quina sort que tenim de tenir una mestra com la Patrícia!

  Bé, aviat l’estrena!!!!

  Una abraçada ben gran!

  Isabel, Mestre Morera.

 7. Isabel Diu:

  Ei!

  M’oblidava dir-te Valentina, que has estat mooooolt afortunada per poder participar en dos rodatges!!! De ben segur que has aprés moltíssim i estic convençuda que l’Abdel estarà molt content que l’hagis substituit.

  Quan torni, no t’oblidis d’explicar-li tot el que has aprés!!!!

  Segur que quan vegi el seu minut s’emocionarà molt!

  Isabel, Mestre Morera.

 8. Luyao Diu:

  Hola!
  Sóc Luyao tinc 12 anys ja tinc gana de mira minuts lumiers de vostra ………

 9. MARYAM Diu:

  HOLA NOIS
  Us vull dir que la vostre minut ha estat molt bé us **felicito$$
  Maryam

 10. ANDRES Diu:

  HOLA SOC L’ANDRES, DE L’INSTITUT IES FORT PIUS ENS S’HAN DIT QUE ENS VEUREM MOLT AVIAT EN UN ESCENARI I CREC QUE SERA AL 7 DE GENER I PER CERT LES FOTOS QUE HEU FET SON MOLT ORIGINALS.

  ANDRES

 11. Sabina Diu:

  He vist el vostre minut Lumière i m’ha agaradat molt la perspectiva que heu agafat. Des d’on vau gravar? Us va costar arribar a dalt del cim? Sabina (IES Castellet)

Deixa una resposta