Ja podeu veure els Minuts Lumière

Feu clic aquí per veure els nostres Minuts Lumière:

Zheng: La gent del meu barri

Luyao: El bicing

Loubna: Els dofins del zoo

Arsilan: Les obres de la Sagrada Família

Arturo: La màgia dels còmics

Guillem: Els turistes de la Sagrada Família

Ibrahim: Micos fent el mico

Isabel: Turistes al Parc de la Ciutadella

Ivan: L’Estació del Nord

2 Respostes a “Ja podeu veure els Minuts Lumière”

 1. Maria Sellés Diu:

  M’han semblat fantàstics els deu Minuts Lumière, la claredat de les imatges, el so enregistrat i els llocs que heu escollit. M’ha fet molta gràcia i he trobat molt enginyós el minut del “El mirall del bar”, però tots m’ha resultat entretinguts i interessants de mirar. Us felicito a tots plegats per la feina feta!

  Maria

 2. Miriam González Diu:

  Hola!
  M’ha agradat molt tots els Minuts Lumière però el que mes m’ha agradat a sigut el de la Loubna” Els dofins del zoo”,m’ha interessat molt la paronamica dels delfins.
  Adéu.

Deixa una resposta