Sortida a la filmoteca!!

El dia 4 de febrer vam anar a la filmoteca, on vam veure el primer llargmetratge de Truffaut (Els 400 cops) . Aquest film va anar molt bé per poder veure tot allò que estem estudiant ara, els moviments de càmera ; la panoràmica, el zoom, travellings…

Vam anar fins allà amb el bus i durant el trajecte es va aprofitar per enregistrar amb les càmeres travellings.

Després vam anar a un parc que estava a prop de la filmoteca, per dinar i conèixer millor a la gent del col·legi Mestre Morera, i altres centres.

Aquí teniu una foto al parc. Seguirem editant, i en breu hi haurà els minuts i algún trevelling del bus.

Fins aviat!

04022010373

19 Respostes a “Sortida a la filmoteca!!”

 1. Maryam Diu:

  Hola Fort Pius
  Sòc la Maryam del Mestre Morera jo ùs vull dir que el dia de la filmoteca m’ho vaig passa molt bé perqué quan vam anar a dinar tots junts va ser molt divetit. Després quan vam acabar de dinar ens vam coneixer molt i tambè quan vam jugar a fotbol va ser molt divertit perquè vam jugar junts. Tambè amb va agradar molt coneixer el Pablo Pau.
  FINS AVIAT
  ATT:MARYAM DEL MESTRE MORERA

 2. caroline Diu:

  Hola!!!Ens ho van passar molt bé el dijous amb vosaltres,sou molt simpátics!!!
  i ens agradaria tornar-hos a veure algun altre dia
  Vosaltres no estava-ho esgotats quant vau arribar a la vostra casa?
  Perquè nosaltres siiii, estaven tan cansats que a la classe van fer uns masatges i alguns es van quedar dormits,entre altres yo…
  va ser molt divertit estar amb vosaltres i coneixe-hos

  Att:Mestre Morera Caroline Vargas

 3. Diana Diu:

  Hola Fort Pius
  Sòc la Diana del Mestre Morera ùs volia dir que a la filmoteca m’ho vaig passa molt bé veure la pel lícula amb vosaltres i també quan vam anar a dinar tots junts.
  FINS AVIAT
  ATT:DIANA

 4. Olivia Diu:

  Hola fort píus com esteu?
  jo la olivia estic molt bé i M’ ha agradat molt estar amb
  vosaltres i jugar a futbol segur que vosaltres tambe us agradat jugar
  a futbol amb nosaltres.
  va ser molt divertit coneixa al pablo pau és molt diver i molt cariños

 5. valentina Diu:

  Hola!!
  Sòc la Valentina del Mestre Morera..
  Hos volia dir que aquell dia m´ ho vaig passar molt bè i va ser un dia genial i ple de emcions.
  Mai l´ oblidare no se perquè e tan especial però es especial.
  Va ser molt guay coneixer-vos en persona i parla.
  Espero que per vosaltres tambè hos lo ague-ho passat bè i volia dir-vos de que de RES i a vosaltres tambè graciès.
  Ho vaig passar molt bè i vaig aprendre moltissin…..
  Quina passada es Cinema en Curs no? Quines coses mès interesant hem après.
  M´ alegro molt que ens aiguen conescut.
  Espero que sefui posanli ganes a Cinem en Curs..
  I hos dono un consell es que aprofite-ho cada instat en Cinema en Curs perquè no es tornara a repetir i que tenim molta sort..
  Tinc moltes ganes de veure la vostra feina i els vostres minuts vull veure que es el que envolta al Fort Pius.
  M´ ho he passt pipa…
  I m´ ha agradat veure com jugave-ho a futbol quina passada hoi?
  Se que amb aquest escrit no hos put transmete totes les emocions que tinc de aquell dia..
  Deu espero que arribi un altre dia en que ens poguem veure..

 6. Alex Diu:

  Hola Fort Pius!!!!!!
  Va ser molt guai coneixer-vos a tu Pablo, Vicent i a tots els nens i nenes del Fort Pius. Em va agradar molt jugar a futbol amb vosaltres (heu de reconèixer que nosaltres els nens i nenes del Mestre Morera juguem molt bé al futbol jeje). Apartant el tema, us va agradar la pel·lícula? A mi la veritat es que sí.
  Records

  Alex CEIP Mestre Morera

 7. Isabel Diu:

  Hola nois i noies!!!

  Sóc la Isabel, la mestra del CEIP Mestre Morera. Em va encantar veure les vostres cares i compartir la projecció amb tots els nois i noies, mestres i intervenants que fan cinema en curs. Els comentaris de després de la pel·lícula van ser molt interessants i el recull que s’ha fet al bloc també ho ha estat.

  Al parc vam tenir molts moments especials com, per exemple, quan l’Arturo ens va deixar aquell llibre dels Simpsons amb entreteniments (no vam tenir gaire temps per llegir-lo, però el que va llegir ens va agradar molt) o quan estàveu jugant a futbol. Estic convençuda que, com èreu més grans, els vau deixar una mica d’avantatge!!!

  Bé, espero que ens anem dient coses pel Bloc!!! Tots i totes em vau semblar molt especials!!!

  Una abraçada ben forta

 8. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola Magnífics del Fort Pius!!! Us escric per felicitar-vos per la feina tan ben feta del passat dijous. Vaig aprendre molt, amb tots vosaltres, fent els plànols de la Pràctica Central i, a demés, crec que entre tots vam tenir idees molt maques per anar construint el que serà el nostre Film Final.
  No puc dir que estigui sorprès per la gran quantitat de coses que vareu pensar tots junts perquè ja m’esperava que faríeu creacions i plantejaments molt guapos. I m’ho esperava perquè tinc molta confiança en tot el que feu i el que fareu, se que sou molt bons imaginat, enquadrant, pensant en la llum i els colors, definint diàlegs i fent els moviments de càmera. Junts aprendrem molt i farem una pel·lícula que serà nostra, ben nostra i ben emocionant!!!
  Amb vosaltres, cada dia que passa, aprenc mes i mes coses per mirar millor el meu entorn i el mon que m’envolta. Moltes gràcies a tots per enriquir la meva mirada.
  Per cert, he llegit alguns comentaris que us fan d’altres escoles o instituts al bloc i son ben macos… quina sort que us escrigui tanta gent, no? A mi m’agrada molt rebre comentaris… Ah! ja us ho vaig dir però el dia de la Filmoteca ho vaig passar molt be i em va encantar el discurs que tots vau escriure i que van llegir tan be i amb tanta seguretat l’Andrés i el Ivan. Amb va emocionar molt!!! Una abraçada a tots i ens veiem dijous que ve per començar a muntar la pràctica tan guapa que tenim entre mans!!! Ah!!! Una última cosa; quina paciència que van tenir els actors i les actrius i com van currar de valent, ser actor es molt sacrificat; veritat?

 9. Arturo Diu:

  Si, va ser molt divertit, la pròxima vegada que ens trobem, us fotrem la pallisa de la vostra vida al futbol, moltes gràcies per als comentaris Mestre Morera.

  Atte: Iván Arturo Rugel Coronel.

 10. isabel Diu:

  Hola mestre morena!!!!
  Sòc la isabel la de Ies Fort pius posss a nosaltres tambè (jejejje!!!)
  Noss a agrada molt tambè amb nosaltres!!! poss na noies i noias

 11. Ibraim Diu:

  Hola ens agradaria jugar un altre partit
  de futbol, us voldriem convidar al
  nostre institut per jugar un altre partit
  i guanyar-vos perquè l’altre dia vau
  guanyar de sort, volem la rebancha
  vale? adeu Mestre Morera.

 12. isabel Diu:

  moltes gràcies per als comentaris Mestre Morera

  ATT: La IsaabeeLl molt bè hehehhe els partitt jejejjejej

 13. Loubna Diu:

  Si es veritat Pablo moltes gracies per tenir tanta confiança amb nosltres, nosaltres també tenim molta confiança amb tú Pablo. Gràcies per ser el nostre professor, i a veure quan et talles els cabells, i em deus un xupa-xup hahaha adèu i gracies pels comentaris…

  Att: Loubna Ayoubi.

 14. Ibraim Diu:

  Hola Pablo, què tal? el pròxim dia toca
  al meu grup fer més hores que a l’altre,
  diu l’Ivan i l’Andres que gràcies per
  el comentari sobre la filmoteca.

 15. ivan Diu:

  Hola Pablo estic content de fer cinema en curs, el teu comentari m´agradat molt ha estat maco dew.

 16. guillem Diu:

  Ei Mestre Morera!! ¿com esteu?
  Mireu quan nosaltres us vem coneixer va ser una sorpresa espantosa però divertida

 17. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola a tots i gràcies a vosaltres!!!

  Tens tota la raó, Ibrahim, ja veurem com ho fem però un dia el vostre grup haurà que treballar una mica més per compensar. Per cert Loubna, a veure si el proper dia us porto el xupa-xup que us dec… je, je, je… Ah!!! i no sé què faré amb els meus cabells… Tinc un veritable dilema… Gràcies a tu, Ivan, per les teves paraules tan maques.
  Avui he estat fent un taller de documental amb els alumnes d’un altre institut i el senyor Ferran, un home molt amable i encantador, que treballa fent el manteniment d’aquest institut i que és el protagonista del documental que estem fent, ens ha explicat infinitat de coses de com funciona tota la instal·lació d’aigua, d’ordinadors, de corrent elèctrica… Mai no ho hagués pensat, però la persona encarregada del manteniment d’un institut té una feinada increïble!!! També ens ha explicat i hem gravat tot el procés d’arreglar una de les persianes d’una de les finestres de l’institut. Heu pensat quantes persianes ha d’arreglar la persona que s’encarrega del manteniment d’un institut!!!??? Per arreglar-ne només una, va estar-s’hi més d’un hora! Penseu que, primer, la l’ha de despenjar, després portar-la al taller de l’institut on té totes les eines, tot seguit desmuntar-la, arreglar-la i tornar-la a muntar i, finalment, penjar-la de nou a l’aula… I així, imagineu-vos amb la totalitat de finestres que hi ha a un institut… Tots nosaltres, és a dir, tot l’equip de rodatge, després de filmar el procés, hem començat a baixar i pujar les persianes amb molta més cura encara…
  Bé, gràcies de nou per fer Cinema en Curs, Magnífics del Fort Pius!!! Ja estic desitjant arribar a classe el proper dia per a què m’expliqueu més històries del protagonista del nostre Film Final… Com es dirà? Maria, Joan, Marc, Sílvia, Diana, Josep? Tindrà un sobrenom? Li direm, Marc el Pirata? O millor, Dina, la magnífica? Jaume, el Cuc? o Pere, el músic? Tindrà bons amics? Viurà amb la seva àvia, amb la seva mare, el seu pare, tots junts?… Portarà arracades o millor un mocador de colors al coll? I si és de colors, quins colors? Portarà una gorra al cap? Tirants? Ulleres? Li agradarà la musica o serà un fan dels còmics o un boig del futbol? O tot plegat? O li agradarà fer papiroflèxia o jugar a escacs? Serà molt introvertit, extravertit, seriós però encantador, molt rialler?… Aneu pensant amb tot allò que pot definir i emplenar de vida al vostre personatge que, com ja us vaig dir, aneu per molt bon camí amb la història tan meravellosament musical que em vàreu explicar de quelcom perdut!!! I no desvetllo res més per tal de sorprendre els altres instituts i escoles quan passem la nostra pel·lícula a la gran pantalla del gran cinema de l’Institut francès!!! Ja estic emocionat tot desitjant que arribi el dia de la projecció!!!

  Fins aviat, Magnífics!!!

 18. angie i nina Diu:

  Hola nois i noies del Fort Pius som les noies de la escola Espronceda. Hus recurdeu quant vam anar tots junts la filmoteca amb Mestre Morera. Aquesta foto esta molt molt bé esta molt maca i el vostre bloc també esta molt bé……. Esperem els vostres comentaris al nostre bloc dewwwwwwwwww

  AAtt: NIna aNgiE

 19. arsilan Diu:

  juajuajuajuajuajua k tiempos ajajjajajaaajjaja kiero bolber ajajaj

Deixa una resposta