EL MECÀNIC ESPIA

Al sortir de classe vam caminar fins al mecànic. Quan ja estàvem allà al costat, la Mar ens va dir que ens concentréssim. Al arribar al taller , vaig demanar permís per començar la gravació. Tot va ser molt fàcil, perquè ens van ajudar tots i sobretot l’Àlex. Alhora de fer l’enquadrament, la meva companya i jo ens vam posar d’acord. L’ Alícia va pitjar el botó de play i va gravar un minut. Tot va quedar molt bé.

En acabar, tots vam esmorzar. Jo vaig menjar-me un plàtan i els meus companys un entrepà. Després, tots vam anar a gravar a l’aeroport de Badia. Allà jo feia les fotografies i vaig fer moltes fotos als avions d’exposició que hi havia i també als que despagaven.

Quan ja ho teníem tot gravat vam marxar a gravar l’últim Minut Lumière, que era el dels nostres companys Faicel i Soufian. Allà ens esperava gravar a un conill que es diu Patufet. Tot va sortir molt bé, excepte que en acabar els rodatges estàvem tots molt i molt cansat.

 Alicia i Sebas

Deixa una resposta