L’HOME EN REVISIÓ

El dijous 11 de novembre hem anat a gravar al centre mèdic Sant Fèlix de Sabadell, amb la nostra professora Mar, l’Àlex el mestre de cinema i uns quants companys més de classe. A l’arribar, l’encarregada de recursos humans ens ha rebut i ens a explicat on rodaríem el nostre minut. Tots hem muntat l’equip de gravació. Abans de començar a gravar, una infermera ens ha ensenyat tots els passos que es realitzen per fer una radiografia. Una vegada vist això, hem decidit on col·locar la càmera, li hem donat instruccions a la infermera i a l’Àlex, que era el  nostre pacient i ja hem gravat el minut.

El nostre minut no ens a sortit tot ho bé què ens podia haver sortit, ja que ens vam oblidar de tancar la porta de la sala i es veu una mica de llum.

Volem donar lar gràcies a la senyora de recursos humans i al director per deixar-nos gravar.

 Dayana i David

Deixa una resposta