EL RECICLATGE

 El divendres 12 de novembre vam començar a gravar el nostre Minut Lumière.

 Abans de començar a gravar vam ensenyar a l’Àlex els possibles enquadrament que havíem pensat. Mentre nosaltres miràvem com quedava, la resta anava muntant l’equip de so. Al final, vam decidir-nos per posar la càmera enfront la porta ja que quedava bé. Una vegada col·locada, vam ajustar el zoom, el diafragma, el balanç de blancs i vam connectar l’equip de so a la càmera. El nostre Minut Lumière, tracta de la recollida de paper que es fa a l’escola per després reciclar-ho. En ell  surt el nostre company de classe, Eduardo. Durant la gravació, tots estàvem callats perquè l’Àlex ens va dir que el micròfon era molt sensible i s’escolta molt. Quan vam acabar, vam desmuntar-ho tot i el vam guardar.

 Yamil i Victòria

Deixa una resposta