GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Amagatall “

El nostre grup està format per Katherin, Hujeji, Andrea, Francisco, Manolo i  Christian. Entre tot el grup vam proposar que l`Alexandra fos la protagonista de la nostra història ja que és molt bona actriu. Després de diverses xerrades entre els components del grup, professors i l’Àlex va sortir la història d’una noia que jugava a cuit i amagar i esperava que l’atrapessin. Entre tots vam decidir titular-la l’Amagatall. L`Andrea va pensar que podíem gravar a una casa abandonada que hi ha al Parc Central i des d´ aquell moment, vam començar a desenvolupar-la. Vam dividir la història en cinc preses i van sorgir diverses idees com: gravar passes que s’apropaven a l´ Alexandra quan aquesta estava amagada, van sortir més actors…
Quan vam gravar ens ho vam passar molt bé, sobretot portant el material de gravació. Ja que el Crhistian, va dir que podia amb totes les coses, però com que estava tan cansat va deixar les coses al terra i nosaltres vam agafar-les i va haver de dir que es rendia.
Abans de començar a gravar, l’Àlex ens va assignar a cadascú les diverses tasques que comporta realitzar un rodatge: producció, direcció, so ( cascos i micro ), càmera i actors i actrius. Al llarg de tot el  rodatge, les diverses tasques van ser rotatives i així tots vam poder fer de tot.  Després de gravar, tots vam recollir i vam anar cap a l’escola.
ama3.jpg   ama2.jpg   ama4.jpg
   
ama5.jpg ama6.jpg  ama8.jpg 
   
ama9.jpg  ama11.jpg ama1.jpg

Una resposta a “GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Amagatall “”

  1. katerin Diu:

    hola a tots soc unes de les nenes de aquestes fotos i aquet dia em la pase molt bé amb els meus companys i espero q els agradi les nostres foto.

    fins aviat!

Deixa una resposta