GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Espera Equivocada”

El nostre grup que està format per: Christopher, Vanessa, Drifa, Ioana, Leonela i Yousra vam proposar que la Drifa podria ser la protagonista de la Nostra història a la pràctica central. A la vegada, vam pensar que un altre protagonista podria ser l’Aitor, però al final vam decidir que fos la Drifa ja que, l’Aitor presentava la festa de Carnestoltes i la Drifa no.

Tots plegats, juntament amb els nostres mestres i l’Àlex, vam pensar en una història on la Drifa esperava a la seva mare dins un cotxe. Una vegada vam tenir molt clara la nostra idea central, la vam dividir en cinc preses, on explicàvem què passava a cadascuna d’elles. En un parell de sessions, la vam escenificar, per poder triar els plànols que volíem fer el dia de la gravació.

El dijous 27 de febrer, vam anar a gravar amb l’Àlex la nostra pràctica central titulada l’Espera equivocada. Quan vam arribar al lloc de la gravació vam muntar entre tots l’equip ( càmera, micròfon, trípode i cascos ) i l’Àlex ens va repartir les tasques que havíem de fer cadascú: director, productor, càmera, so ( cascos i micro) i actriu. Al llarg de tota la gravació, aquestes tasques van ser rotatives i així tots fèiem de tot.

Ens ho vam passar molt bé perquè podíem canviar de tasques a cada presa i vam treballar en equip. Ens va sorprendre, que al Minut Lumière sempre algú parlava quan es gravava i aquesta vegada, a la pràctica central, quan el càmera deia gravant ningú va parlar. Ja tenim moltes ganes de fer el  nostre film final.    

   

cot2.jpg cot1.jpg cot3.jpg
cot4.jpg cot6.jpg cot7.jpg
cot8.jpg  cot9.jpg cot5.jpg

Una resposta a “GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” L’Espera Equivocada””

  1. Marta (Cinema en curs) Diu:

    Hola a tothom!

    Sóc la Marta de Cinema en curs, que vaig venir a aquest rodatge. Realment va anar molt bé! Vaig poder veure com de bé treballeu i, malgrat el sol que feia (oi que sí, Drifa!!), vau poder acabar de rodar tot el que us calia. Fins i tot vam poder veure els dots d’actor de l’Àlex! Tothom va poder provar tots els càrrecs, l’equip va treballar unit i motivat, essent molt respectuós amb els i les companyes.
    Als altres rodatges no hi vam poder venir, però tenim moltes ganes de veure tots els muntatges, tant els de ‘L’espera equivocada’ com ‘L’amagatall’!!!

Deixa una resposta