GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” Les claus “

El nostre grup estava format per Aïssatou, Soulikaina, Rocio,  Joselin.Z, Josselyn.T, Baldomero,  Jhoan i Wilson. Vam gravar el dia 5 de març, justament aquest dia feia molt de fred i molt vent. Per aquest motiu, ens va costar una mica fer el so. A cada presa ens tocava fer de càmera, fotògraf,director, so, actors… el que fos necessari.

La nostra història la vam gravar al portal de la casa de la Josselyn T. La primera presa, la vam gravar quan sortia del col·legi l’Aïssatou, Soulikaina, Josselyn.T i Jhoan. El director va ser el Wilson, va fer molt bé la seva tasca, ja que va decidir com volia el pla y va quedar molt bé. Després, de gravar com sortíem del col·legi, vam gravar com la Aïssatou arribava al portal de casa seva. Allà vam gravar la resta de les preses. Quan estàvem gravant, el pare de la Josselyn T. ens va estar gravant des del balcó de casa seva, com gravàvem. A l’última presa, la Joselin.Z i la Rocio tenien molt fred i van seure en un racó i la resta vam gravar el final. Tots estàvem contents perquè vam acabar, vam recollir  i ens van anar al col·legi amb molt de fred, però ens ho vam passar molt bé.

pc3-1.jpg  pc3-2.jpg  pc3-3.jpg 
pc3-4.jpg
pc3-5.jpg
pc3-6.jpg 
pc3-7.jpg 
pc3-8.jpg 
pc3-9.jpg 

2 Respostes a “GRAVACIÓ PRÀCTICA CENTRAL ” Les claus “”

  1. Aina i Glòria Diu:

    Ens han agradat les vostres fotos, esteu a una escola molt gran, normal o pertita? Quantes linies hi han?
    De part de l’escola Riera de Ribes, Glòria i Aina

    Adéu!!!

  2. tom@s Diu:

    Hola, Glòria i aina, jo també hem faig la mateixa pregunta … Però ens veurem a l’intercamvi!!!!!!

Deixa una resposta