Canet, plató de cine: localitzacions per a la pràctica central

El divendres 4 de febrer hem sortit en grups pe localitzar ubicacions on rodar el nostre proper exercici: la pràctica central.

En aquesta pràctica tractarem de filmar un personatge moments després que rebi una mala notícia… I quina és aquesta mala notícia? Doncs la que sorgeix del treball de guió que a la classe fem per grups. De moment, igual que en el bon cinema, mantenim la incògnita fins al final…

Vam estar a la plaça de l’església, al plat i cullera i a la platja. Les localitzacions eren molt bones i la feina dels diferents equips també. Van recollir les seves apreciacions en diverses fotografies que servirien d’aproximació per a la posterior filmació. Les anirem penjant!

2 Respostes a “Canet, plató de cine: localitzacions per a la pràctica central”

 1. Pep Diu:

  Un matí intens i profitós!
  En breu descarregarem les fotos de la reflex per a mostrar al blog totes les decisions preses per cada grup. Després de veure com els grups vau planificar, penso que el visionat d’extrets cinematogràfics ha estat molt profitós per donar-nos referències i idees.
  Ara comencen els rodatges!
  És hora de començar a “filmar els personatges”!

 2. Viictor Diu:

  Sí!, al final ho vam grabar a la platja el nostre grup, a veure si surten uns bons films!

Deixa una resposta