Matí a la filmo… Paranoid Park

El passat dimarts 25 vam anar a la Filmoteca de Catalunya a veure Paranoid Park. Va estar curiós per dos motius:

1) Vam convidar amablement les classes de 2n A i 2n B, de manera que, per un matí, més d’un 2n d’Eso va poder gaudir dels tallers “Cinema en curs”!

2) Paranoid Park explica una història d’una manera força curiosa… Almenys, no de la manera a la que estem més habituats. Per això resulta un exercici molt interessant per descobrir noves maneres d’expressió. És clar que explicar les coses de forma diferent pot provocar més d’un desconcert….

Anem a veure què hi diuen els implicats:

Dani Aranda

DIRECCIÓ:

A mi l’escena que m’ha agradat més de la pel·licula ha sigut quan estan per dintre d’aquell tub de ciment amb el skate per que tal i com esta filmada amb càmara lenta, tal com patinen, etc…

GUIÓ:

El que més m’ha agradat del guió es quan l’Alex parla sol per que se sent com fa eco, ell se’n penedeix etc…

Judit Llauger

A mi a nivell formal m’ha agradat bastant la pel·lícula, tot i que al principi no l’entenia perquè tirava molt cops enrere però al final quan vaig veure que tot allò era la carta, ho vaig entendre molt millor, jo crec que per nois de la nostra edat aquesta pel·lícula estava bé, perquè també t’ensenyava una lliçó.

A nivell argumental vaig veure que quan estaven a la pista de skate, que ho gravaven des de una càmera d’aquelles no professionals sinó que d’un noi que devia estar per allà i ho feien expressament per que veiéssim que ells es graven quan fan això, també tiraven molt en el passat i feien que ens féssim un lio.

Carmen Felipe

A mi l’escena que m’ha agradat més de la pel·licula ha sigut quan estan patinant, i de fons hi ha música ipnotica i a imatge es veu gravada amb una càmera com aficionada…

El que més m’ha agradat del guió es  que té un argument diferent, bueno l’argument no sinó la forma en que esta gravada la  pel·lícula, es diferent a les pel·lícules que he vist, la forma de expressar-se del director , fa que ha la gent no li agradi..pero aquest no és el meu cas.

PATRICIA PACHECO

Què m’ha interessat en nivell formal? A mi no m’ha agradat molt, perquè la pel·lícula estava amb el noi, i el noi pensava i s’han anava en un altre lloc, i era una mica de embolic.

Què m’ha interessat a nivell argumental?El nivell del guio, i tot això, esta bé, però l’únic que no m’ha agradat es que estava tota la estona llegint, i no m’ha donava temps de mirar la il·lustració.

LAURA MORENO

A nivell formal m’ha interessat la manera de actuar dels actors i els canvis de escenes.

A nivell argumental m’ha interessat menys ja que el guió em sembla senzill i res innovador.


Deixa una resposta