Localitzacions Grup 3: Latifa, Amie, Estefania.

El carrer més ample del barri

  Aquest carrer és el més gran del barri, al final d’aquest carrer on estem nosaltres fem les fotos. Hi ha un ambulatori quan puges les escales i veus el carrer de lluny amb una vista molt bonica,per això l’hem escollit, perquè a nosaltres ens dóna una sensació d’alegria, per alguns no ho sé. En aquests carrer es podria enregistrar molts reportatges, per exemple: un accident de tràfic, molta gent sortint del laboratori, una festa especial del barri, molta gent passejant….Espero que a vosaltres us agradi, com ens agrada a nosaltres.

          Latifa

          Amie

          Estefania         carrer ample                                          

2 Respostes a “Localitzacions Grup 3: Latifa, Amie, Estefania.”

 1. Núria Diu:

  El lloc que heu escollit és molt atractiu i segur que hi passen un munt d’històries. Serà una possible localització interessant de cara a la següent pràctica… També ho pot ser, és clar, per la que farem ara. Seria maco que durant aquests dies observéssiu molt bé el lloc: quines coses hi passen, com hi circulen les persones i els cotxes, a quina hora del dia i amb quina llum és més bonic. Fixeu-vos també en els arbres: com són quan bufa el vent, com es transformen quan brilla el sol…

 2. DANIEL LLAGOSTERA SUESTA Diu:

  magrada aquet carrer! :D

  te moltes coses que criden l’atenció.

  saluts :)

Deixa una resposta