Localització Grup 4: Pedro, Patri, Weifeng

 grafit 2

A la foto surt un grafit que hem triat pels seus colors.

Aquesta foto expressa molta pobresa, amb gent que ve a aquest lloc a drogar-se.

Pedro, Patri, Weifeng

5 Respostes a “Localització Grup 4: Pedro, Patri, Weifeng”

 1. Núria Diu:

  la vostra fotografia té molts aspectes interessants, especialment la composició equilibrada que heu creat i la gamma de colors verds que hi ha: els diferents verds de les lletres del grafitti, el verd de les herbes, el verd del banc… Per cert, aquest també és un element interessant: el fet que hagueu situat el banc en el límit inferior de l’enquadrament i que no hi aparegui sencer. Pot suggerir moltes històries… Se us en acudeixen? I l’ampolla de cacaolat que hi ha? Quan vau fer la fotografia ja l’havíeu vista? Vau decidir deixar-la? A mi em sembla una mica inquietant…

  La localització és molt adequada per pensar una situació que pugui desenvolupar-s’hi en un únic pla. Penseu-hi!

 2. Tamara Escuder Diu:

  Hola Núria, jo no hi era quan van fer la foto, però veient-la se m’ acut que algú estava prenent un cacaolat i ha vist algú i se n’ha anat corrent i l’ ampolla se l’ha deixada en el banc . Diuen els nens que no es van adonar que hi havia una ampolla allà. El personatge del banc, me l’imagino amb ulleres molt prim i alt.

 3. pedro Diu:

  Hola Núria! Jo no m’havia fiiat en l´ampolla de cacaolat i per tant aquests colors són molt divertits aaaaaaaa i en aquest lloc ha passat moltes coses per aquest grafit, l’he fet jo Pedro, però no em va sortir molt bé, però bé… està bé, però quasi m’enganxa la policia al pintar-ho en aquest lloc han passat moltes coses . En aquest lloc gravarem una escena aaaaaaa però és broma eeeeeeee no ho he fet jo por decir algo jajajaj bueno Núria quan vagis aqui t’ho ensenyaré i et pintaré un grafit perquè vegis lo bé que pinto.

 4. Núria Diu:

  De graffitis en sé molt poc, però trobo que aquest és molt maco! La història que proposa la Tamara sembla interessant pel pla que filmarem el proper dia. Si manteniu l’enquadrament que vau fer per la fotografia, veient el personatge en primer terme i el gran fons darrera, pot quedar molt bé. Així relacionarem el personatge amb el seu entorn. Fins divendres!

 5. pedro Diu:

  Ah Núria! Et dic una cosa: quan vinguis aquí t’ ensenyarem molts grafits que sé fer molt bé, perquè jo sé pintar, però no tant bé com el que està a la foto. Bé Núria dew ja parlarem, dew maka!

Deixa una resposta