Localització Grup2: Miguel, Toni, Jonathan.

La porta de darrere del CAP és la nostra localització.
Hem triat la porta perquè ens trasmet por, fred, terror .
Darrera aquesta porta hi ha centenars de misteris que mai s’han sapigut , perquè després d’entrar ningú n’ha sortit. Un noi quan passa pel costat de la porta sent veus que l’atrauen a entrar a dins .

dits a la portagrup2_2.JPG 
 
 
 
 

5 Respostes a “Localització Grup2: Miguel, Toni, Jonathan.”

 1. Núria Diu:

  Les fotografies que heu fet són molt impactants, tenen molta força. Els colors hi tenen molt a veure, sobretot aquest rosa tan viu sobre el gris metàl•lic de la porta. També em sembla molt interessant la tria que heu fet de que es vegi una mà agafant la porta des de darrera. És molt suggerent. Per això em sembla molt encertada la vostra manera d’explicar-ho: “Darrera aquesta porta hi ha centenars de misteris que mai s’han sapigut”. I em sembla també molt interessant que deixeu la història oberta.
  Pel que fa a la fotografia, us volia preguntar si vau deixar el tub taronja al mig de la porta expressament. El taronja també és un color que té molta llum i, enmig de tot aquest gris, destaca molt.

  Per últim, volia preguntar-vos si us heu fixat en com queden aquestes dues fotografies juntes tal com estan editades al bloc. Semblen una única fotografia! És molt curiós.

 2. tony Diu:

  HOLA!
  Aquell tub estava darrera de la porta, no ho vam posar nosaltres.És millor les 2 fotografies juntes semblen més reals.La porta està al darrera de l´ ambulatori i també està al costat d’un carreró.Sempre la porta està oberta.

 3. Núria Diu:

  Ara haurem de decidir com filmem al pla per transmetre la sensació que “Darrera aquesta porta hi ha centenars de misteris que mai s’han sapigut”. Si el tub encara hi és, donarà color -i vida- al pla. La persona que passarà davant, entrarà o només mirarà l’interior sense entrar-hi? Fins divendres!

 4. tony Diu:

  HOLA!

  Ja ho veurem quan estiguem tot el grup el divendres.Perquè així aconseguim imaginació entre els tres.
  Vinga Núria fins el divendres.T´ ensenyarem la porta aquella que tu encara no has vist.

 5. Jhonatan Diu:

  Hola Núria!

  Saps? M’imagino que surt algú de la porta com en una situació de por.
  Ens veiem el divendres.

Deixa una resposta