Localització Grup1: Jordi, Sergio, Walid.

 grafiti

Hem triat la foto perquè ens dona una sensació de carrer, perquè nosaltres som nois de carrer, de barri.

Ens provoca sensació d’ expressió marginal o desfogament, a nosaltres els colors blau i negre ens dona sensació de nit i dia.

La nostra impressió del que passaria en aquell lloc, de l’escena que ens imaginem allà, és que un noi estava fent un grafit, ve la policia i ha de marxar corrents.

Jordi

Sergio

Walid

3 Respostes a “Localització Grup1: Jordi, Sergio, Walid.”

 1. Núria Diu:

  La vostra fotografia m’ha agradat perquè està molt ben enquadrada. És molt interessant que hagueu decidit que el grafitti ocupés la meitat inferior de la fotografia i la paret llisa l’altra meitat, de manera que la motllura queda just al centre. A més a més, l’esquerda que hi ha a la part superior de la paret fa que la composició sigui encara més rica.
  És interessant també el que comenteu en relació als colors, que el blau i el negre us evoquen el dia i la nit.

  Pel que fa a la història que imagineu, el repte que us hauríeu de plantejar pel pla que filmareu el proper dia és com podeu explicar aquesta situació sense que s’hi vegi la policia. Se us acuden idees?

 2. jordy Diu:

  Núria no em surt res ara, però tu tranquil·la que quan arribi el moment ja tindré una idea

 3. Núria Diu:

  D’acord! Quan filmem haureu de pensar allò que us deia en l’altre comentari: explicar la situació sense que es vegi la policia. També caldrà decidir on serà el personatge i si manteniu l’enquadrament de la fotografia. Fins divendres!

Deixa una resposta