El tema de l’any !!!

Ja ens han presentat el tema de l’any: “El personatge i el món”.

Per començar, vam  fer una pluja d’idees sobre què enteníem per “El personatge i el món”.

Van sortir moltes idees i les vam dividir en dos grups: aquelles que fem nosaltres i aquelles que passen en el món.

Aquelles que fem nosaltres:

últim dia en un lloc, explorar l’espai, els trajectes en tren, anar a un lloc, records, viatjar amb cotxe, autobús, vaixell, els desplaçaments caminant, les vistes segons les finestres, obrir o tancar portes i finestres (això produeix canvi d’ambients sonors), relació interior-exterior…

Aquelles que passen en el món:

el nostre entorn, la foscor i les ombres, les olors, les sensacions, el cant dels ocells, la platja, la muntanya,  reflex de les llums dels cotxes a la nit i de dia, sorolls de cotxes, pedregades, trons i llamps, les ombres, el silenci, el so de la nit, carrers de nit, sons que et tranquil·litzen, llums de carrer de nit, la boira, el canvi de la boira al sol, la gent als carrers (com hi estan, com es mouen, com van vestits), les estrelles i la llum, la pluja, la neu, les estacions (adonar-te que ha canviat l’estació), les transformacions dels llocs i espais, llums i espais, llums i records, diferents llums del dia sobre un mateix lloc, sortida i posta de sol, el vent, la sensació de les temperatures…

Aquestes són algunes de les idees que vam tenir, estàvem tots molt participatius i vam explicar, també, moltes sensacions que ens transmetien alguns llocs de quan érem petits i d’ara que ja no en som tant.

Estem molt il·lusionats amb aquesta pràctica i tenim moltes ganes de gravar vídeos i editar-los.

Joan Martínez i Marta Solà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *