Rodatge de la pràctica central

Us explicarem com va anar el rodatge de la nostra pràctica central.
Va ser el dia 16 de febrer al matí, i  el grup estava format per l’Arnau, la Nerea, la Jessica, la Laia, la Neus, l’Urko i la Sandra Cl.
Vam anar a la muntanya a l’entorn de Sant Vicenç de Castellet fins a la Balconada des d’on es contemplava tot el poble.

Volíem un entorn de natura i ens va semblar l’espai adequat.

  • Un pla de moviment: Una  panoràmica ascendent i després descendent. Començava amb el paisatge fins a enquadrar el personatge assegut.
  • Un primer pla del rostre on volíem mostrar la mirada de la Paula.
  • Un pla d’esquena lateral on finalment la protagonista s’aixeca i surt del pla.

A part dels plans de la Paula, vam gravar altres plans de l’entorn. Cadascú va escollir un o dos elements de la natura. Per exemple vam triar la copa d’un arbre en moviment perquè feia vent.
La seqüència consistí en la interpretació del que sent una noia que es diu Paula en el moment que els seus pares li han anunciat la seva separació i tots els canvis a la seva vida a partir d’aquest moment. Ella després d’aquesta notícia està preocupada pensant com serà la seva vida i com haurà d’enfrontar l’endemà.

Sandra Claramonte Gañán
Nerea Nieto Berruezo

2 Respostes a “Rodatge de la pràctica central”

  1. leandro moreno Diu:

    Hola Laia, m’ha agradat molt el teu minut, tant per com estava col.locada la camara que suposo que seria dificil en un espai tant petit i també m’agrada la llum, el paisatge sense cometaris!

  2. q-art1011 Diu:

    Hola Leandro! la veritat es que no va ser gens fàcil! Sóc molt “cabezota”, i s’hem va ficar al cap una idea, i em va costar molt, pero finalment, va sortir com esperavem! (:

Deixa una resposta