Ja podeu veure les nostres pràctiques centrals!!

Hola a tots!!

Els passats dia 29 de febrer i 4 de març vàrem filmar la pràctica central de presentació del personatge en 3 grups en dos matins i una tarda. A cada grup erem 6: un feia de director, un de càmera, un de tècnic de so i perxista, un de script i claqueta i dos d’actors. Els rodatges van anar molt bé!!

Els dies 7, 10 i 12 de març els hem dedicat a muntar les pràctiques per grups de 3. Cada grup va fer el seu propi muntatge de manera que a Pràctica central podreu veure els sis muntatges que han resultat de les pràctiques! Esperem que us agradin!!

Bona Setmana Santa!

12 Respostes a “Ja podeu veure les nostres pràctiques centrals!!”

 1. Miguel Angel Diu:

  Quin canvi, no? Com ha anat el tema d’aquestes modificacions respecte de la idea inicial? El que està clar és que idees no us falten!!

  I menys encara capacitats per fer una molt bona tasca! Si hagués d’escollir una de les tres feines, no seria capaç… m’agraden molt totes tres.

  M’ha agradat, per exemple, el pla de la noia en primer terme mentre entren els seus companys a la classe o quan el Jan veu a la noia parlant amb el seu amic a través de la finestra… espectaculars!

  Dos últims comentaris: què fàcil és copiar a Bordils!! A mi em costava molt més i, a sobre, sempre em pescaven. M’ha agradat que hageu filmat als personatges llegint mentre estan esperant… No hi ha millor incitació a la lectura que aquesta. Molt bé!

 2. Laia Diu:

  Hola!

  A mi també m’han agradat moltíssim les vostres pràctiques. A més a més de ser molt maques, em sembla que tenen molts aspectes interessants. Suposo que ja les haureu comentat amb la Carme i la Meritxell, però m’agradaria fer-vos alguns comentaris. Es nota que heu treballat molt i crec que val la pena reflexionar una mica sobre el que heu fet.

  Pel que fa al punt de vista, i a les tries sobre la composició dels plans, és molt interessant fixar-se en com influeix la manera de col·locar els personatges (en l’espai i entre ells) en la manera de filmar-los. És curiós, en el vostre cas, veure com en cada pràctica els heu situat de tres maneres diferents. I tots heu sabut aprofitar-ho en favor de la vostra història.

  A la primera pràctica, el fet que en Jan vegi la Sara des de darrera dóna molta intensitat als plans de la noia, i també que entenguem els sentiments d’en Jan cap a ella. És molt bonica quan la Sara es gira.

  A la segona, el fet que en Jan i la Sara estiguin asseguts un al costat de l’altre, permet fer els primers plans sobre ella, i que sentim la proximitat entre ella i en Jan. A més a més, és molt maco el pla de les mans, que es toquen molt lleugerament quan es passen el paper.

  Finalment, la tercera és molt interessant per una tria que es manté al llarg de tota la pràctica: sempre hi ha alguna cosa que s’interposa en la mirada d’en Jan cap a la Sara (primer la finestra, després en Pere), i això li dóna molta intensitat. Fa que sentim, a més a més, que probablement la Sara no correspon als sentiments d’en Jan, i sobretot, que a ell li resulta difícil acostar-s’hi. Per això és especialment intens i bonic quan la Sara mira directament a en Jan: és molt emocionant. No sé si heu vist un dels fragments inclosos als DVD sobre el punt de vista: quan a “Il posto”, en un restaurant, el protagonista veu a la noia per primera vegada. És interessant veure’l al costat de la vostra pràctica. També us volia felicitar molt especialment per com heu treballat la llum: és realment molt bonic.

  Per acabar, tot i que segurament vosaltres ja us hi haureu fixat, us volia comentar que el conjunt de les vostres pràctiques és molt útil per veure com n’és d’important que els actors no mirin mai a la càmera. En aquest sentit, els de la tercera pràctica (especialment els que fan de Sara i Pere), ho fan molt i molt bé, ja que miren molt a prop de la càmera i en canvi no desvien la mirada cap a ella. En general, però, tots heu aconseguit mirades molt intenses i això és molt difícil.

  En fi, moltes felicitats pel vostre treball!!!! Segur que us ajudarà molt de cara al film final!

  Fins aviat,
  Laia

 3. Anònim Diu:

  estic decord amb la Laia
  perque hus ha cadat fentastic.
  Haaaaaaaaaaa per ceert felicitats

 4. Arnau i Miquel Diu:

  Moltes gràcies Miquel Àngel i Laia, ja sabem que som els millors, però gràcies. Jejeje.

  Adéu.

 5. Joel Diu:

  No cal que ens digueu que som els millors. Perquè ja ho sabem!!!!!!!!!!!!! però igualment us dic gràcies.
  Adéu trampats. JA JA!!

 6. Adrià Feixas Diu:

  Espero que a vosaltres també us quedi bé si també sou alumnes de cinema en curs, apa adéu!!!

 7. ADRIÀ BATLLE I CARLES FREIXAS Diu:

  Miguel Angel, com Bordils no hi ha cap escola és broma!! però és cinema i és més fàcil copiar.
  Ens va agradar molt fer aquesta pràctica, a en Carles li va agradar gravar i a l’Adrià fer de protagonista.

  Adeú.

 8. Elsa i Eugènia Diu:

  pel que no té nom!
  Gràcies per dir-nos que som els millors… Ah, ja ho sabíem!!
  I a veure si ens dius el teu nom. Ens tens intrigades.

  Adéu anònim!!!

 9. Mohamadou i Arjuna Diu:

  Hola,

  Laia el teu comentari ens ha agradat molt però nosaltres no tenim tantes ganes d’escriure!!

  jejeje
  Adéu Laia

 10. Meritxell (Intervenant) Diu:

  Hola Miguel Angel, Laia i tots els de Bordils!!

  Com veieu els de 6è de Bordils s’ho tenen bastant cregut! Ja pensen que després del curt seran
  nominats als Goya i tot….
  Nois! Ara que ja heu demostrat que us creieu els millors, estaria bé que els expliquessiu què us ha semblat el rodatge de la pràctica de presentació del personatge i què espereu del rodatge del film final. Tranquils que ningú us robarà idees….

  Poseu-vos les piles pel rodatge del film final!!! us vull ben inspirats! Aviam com funcionen aquest directors i actors tan experts!

  fins divendres!!!! Que ja no queda res per filmar!!!!!!!
  Meritxell

 11. anonim Diu:

  Joel no cal que siguis t’an cregut !!!

  Dons fins un altre deu. 🙂

 12. fmari Diu:

  Clàudia i Marina del Costa i Llobera:

  Aquesta presentació de personatge ens ha semblat bona, felicitats! Veient-la però, ens preguntàvem quin és el personatge principal si el nen que mira la nena o la nena.
  Creiem que és una història realista que pot passar a la vida de qualsevol estudiant, això ens ha enganxat!!

Deixa una resposta