COMENCEM EL CURT!

Divendres, 28 de març de 2008 

Hem començat a a pensar en el curt que hem de filmar com a treball final del taller.

La Meritxell ens ha explicat les regles del joc: La primera és que hi ha d’haver tres persontages i hem començat a crear-los.

Pere

És un nen de 12 anys, extravertit, llest, impulsiu, xulo i segur. Té molts amics, sap com tractar a la gent. Li agraden molt els esports i sempre porta canelleres. És atrevit, trapella (gamberro) i descarat. És eixelebrat i té idees de bomber. De gran, vol ser astronauta (sempre està somniant). És nerviós, graciós i juganer. Es mostra cregut i prepotent amb la gent gran i els que no li cauen bé. Té una germana. Va a la moda i la seva passió és fer graffitis.

Àlex

Té 12 anys. És introvertit, insegur, pessimista i més aviat trist. Amb la gent que no coneix és antipàtic, fins i tot “borde”. Li costa relacionar-se, però vol tenir amics. Es deixa portar per en Pere. És intel·ligent, realista i no gaire imaginatiu. Toca de peus a terra. Li agrada llegir i és fill únic. Juga a bitlles catalanes. 

Lia

És una nena de 12, extravertida, descarada fins al punt de resultar maleducada i impertinent. És irrespectuosa amb els altres i es mostra xula i creguda. És segura, pessimista, intel·ligent, independent i molt rebel. És de bona família però no es porta bé amb els pares, sempre es passa el dia fora de casa. És molt tossuda, sempre aconsegueix el que es proposa i no accepta els propis errors. Va darrera dels nens, li agrada ser provocativa. No té objectius a la vida, passa de tot. En el fons, està trista i se sent sola. Li agrada molt viatjar i pensar en països llunyans i també les pelis d’amor (en el fons és romàntica)

Deixa una resposta