CREACIÓ DE PERSONATGES

Divendres, 22 de febrer de 2008 

Avui hem creat els tres personatges i la història per la pràctica de presentació de personatges que hem de gravar la propera setmana.

JAN (personatge principal) 

És un nen de 12 anys, introvertit, només té un amic encara que a ell li agradaria tenir-ne més. Té un posat trist però quan agafa confiança és simpàtic. És un bon estudiant, llest i intel·ligent. Li agrada la música (toca l’harmònica), de gran voldria ser músic.  És somniador (li agradaria anar a la lluna) i imaginatiu. Li agrada jugar a tenis.Els seus pares estan separats i ell no es porta gaire bé amb el pare. Té un germà gran que ha marxat de casa i ara viu amb la seva xicota. En Jan passa moltes hores a casa del seu amic Pere.Té un hàmster que porta a la butxaca d’un jersei amb caputxa que sempre es posa. Tot i que porta el hàmster a l’escola, els mestres no ho saben.Li agrada una nena que es diu Sara.  

PERE (amic d’en Jan) 

És l’amic d’en Jan; sempre l’embolica en les seves malifetes. És trapella, simpàtic, enrotllat, atrevit, extrovertit, optimista, no és gaire intel·ligent pels estudis però és llest. Després de parlar li surt una rialla trapella. Li agrada inventar-se paraules i escoltar música, sobretot l’òpera. Li agrada el tennis i el golf. Voldria ser corredor de fórmula 1, també li agrada anar amb moto i a la platja.Els pares viuen junts i es porta bé amb ells, sempre els hi explica el que li passa. És fill únic. Els pares tenen molts diners i li compren tot el que vol; són com la segona família d’en Jan. 

SARA ( Amiga d’en Jan i en Pere) 

És una nena “pija”, porta ulleres, és tímida i introvertida, bona nena però xafardera. Sempre està de bon humor, té paciència, és esportista, té quatre germans i moltes amigues. La seva família, com la del Pere, té molts diners.A la Sara li agrada anar a la platja i jugar a tennis i golf. Porta sempre el mòbil a sobre. Compra moltes cremes i colònies.A l’igual que a en Jan i a en Pere a la Sara també li agrada la música i el tennis.

A la Sara li agrada en Pere.

HISTÒRIA

 En Jan, en Pere i la Sara van a la mateixa classe. En Pere i la Sara es coneixen de fa temps de jugar al tennis junts i a la Sara li agrada en Pere. En Jan i la Sara es coneixen a través d’en Pere, tot i que no parlen massa. A en Jan li agrada la Sara però en Pere no en sap res ja que com en Jan és tan tímid no s’atreveix  a dir-li. Un dia, a l’hora del pati, la Sara veu a en Jan tocant l’harmònica i s’enamora d’ell, tot i que no en diu res a ningú.En Pere, que és molt viu, se n’adona, al cap d’uns dies, que la Sara i en Jan s’agraden ja que s’intercanvien mirades. Llavors decideix fer mans i mànigues per a ajuntar-los. Així, decideix agafar-li el hàmster a en Jan, sense que ell se n’adoni i col·locar-lo a la motxilla de la Sara, juntament amb una carta d’amor com si l’hagués escrit en Jan. En Jan, quan se n’adona que no té el hàmster creu haver-lo perdut i el busca desesperadament, però no pot dir-ho a ningú (ja que està prohibit portar-lo a l’escola) excepte a en Pere. El busquen junts. Quan la Sara se’l troba a la motxilla amb la nota d’amor i sap que en Jan va darrera d’ella li va a tornar el hàmster a en Jan i els dos acaben junts. 

7 Respostes a “CREACIÓ DE PERSONATGES”

 1. Alumnes de 4t Diu:

  Ens agraden els personatges i la descripció que en feu, creiem que lliguen molt amb la història que presenteu. Ens sembla que és un bon tema perquè passi a nens i nenes de 12 anys, és a partir d’aquesta edat que ens comencem a enamorar. Nosaltres trobem a faltar algun altre personatge com per exemple els pares o els professors, així us sortiria una història més llarga i més emocionant perquè els pares s’hi voldrien posar pel mig i els professors podrien descobrir que el Jan porta el hamster a l’escola…

 2. Anònim Diu:

  amb fa pensar amb la seria de zoo els noms que els hi heu posat en els personatges

 3. Arnau i Miquel Diu:

  Gràcies nens de 4t perquè sou els unics de l’escola que ens envieu comentaris. Però el nostre curt no hi ha cap història d’amor.
  Per cert, anònim qui ets???

  Adéu

 4. Joaquim i Arjuna Diu:

  Ei!
  Em sembla bé l’idea de ficar-hi pares i profes però no podem fer tan llaaaaaaaaaaaarga la història 🙁 .

 5. Pau Pons Diu:

  Hola, moltes gràcies però nosaltres no fem cap curt d’amor i ha de ser una història curta. El curt només pot durar de 7 a 10 minuts.
  Però igualment moltes gràcies per les idees.
  Igualment Anònim, tot i que la sèrie del zoo no m’agrada.
  Bé adéu. 🙂 😉

 6. Elsa Diu:

  No sé…. això de que surtin els pares a la pràctica… A més els hi hauríem de preguntar, i segurament ens dirien que no. Però a la nostra pràctica, la del gurp de l’Aniol,Arjuna i jo :), surt la veu d’una profe, bé, de la directora: La Carme.
  Pd. I els noms de la serie “Zoo”, són molt més raros!! Heu conegut algun Dídac, algun Gori, algun Conrat? 😀
  Adéu

 7. charles Diu:

  sou uns vabrons de merda

Deixa una resposta