COMENCEM EL TALLER!

Divendres, 9 de novembre de 2007

Avui hem fet la primera sessió amb la Meritxell Colell. Ja ens coneixíem i ens havíem enviat les presentacions. Primer de tot ens ha preguntat:

Què és el cinema per nosaltres ? Hi ha hagut diferents respostes, però per nosaltres ara és, diversió, entreteniment i imaginació.

Què hem fet avui?

Hem vist una càmera súper 8 i el seu rodet de pel·lícula. La Meritxell també ens ha ensenyat una pel·lícula de 35mm i una altre de 16mm.

Hem après què és un fotograma i que 24 fotogrames són un segon. Hem sortit a les galeries i hem estirat una cinta de 16mm i hem vist els fotogrames. Aquest curt l’ havia  fet la Meritxell.

Ens ha ensenyat unes fotos de diferents rodatge i nosaltres quan miàvem el fragment havíem d’ endevinar a quin pla de la pel·lícula  corresponia. També mirant el fragment havíem d’endivinar quan canviava el pla . Cada cop que canviava de pla picàvem de mans.

OPINIÓ PERSONAL: Aquesta sessió ens ha  agradat molt perquè creiem que el taller de cinema en curs serà molt divertit i tenim moltes ganes de començar a filmar i aprendre més coses.

La Meritxell és una noia molt trempada i que s’ explica molt bé.

Eugènia i Roger.

cinemaencurs_negatiu.jpg

Deixa una resposta