PRESENTACIONS

cinemaencurs_abriabatlle.jpgHola!

Em dic Adrià!

M’agrada que em diguin Batlle. A mi m’encanten les pel·lícules de terror, d’acció i  de comèdia. En el taller de cinema en curs m’agradaria fer un curt d’acció o de por.

cinemaencurs_adriafreixas.jpegHola!
Em dic Adrià!

El meu caràcter és vergonyós amb la gent que no conec gaire. Vaig molt poc al cine m’agradaria  anar-hi més però també miro les pel·lícules de la tele.

cinemaencurs_albert.jpg

Hola! Em dic Albert! M’agraden  els dibuixos de manga i les pel·lícules  de riure. En el  taller de  cinema en curs, espero que ens ensenyin a filmar, a fer-nos fixar més en les pel·lícules , a beure els detalls de la filmació etc .

El curs passat  m’ho vaig mirar una estona quan filmaven els de sisè i em va agradar.

cinemaencurs_aniol.jpgHola! Sóc l’Aniol!

He anat moltes vegades al cinema, m’agraden tots els tipus de pel·lícules. M’agrada mirar moltíssimes vegades una mateixa pel·lícula.

Espero que el nostre curt ens surti força bé. M’agradaria que  la nostra pel·lícula fos de les coses que passen normalment a l’escola. D’entrada a mi em sembla que serà difícil.

cinemaencurs_arjuna.jpg

 Hola, em dic Arjuna, les meves aficions són: Quedar  amb els amics , anar al cinema i imaginar-me coses…

I em sembla que el que farem aquest any del cinema en curs serà molt divertit!! Segur que m’agradarà molt! I a tota las classe li agradarà!

cinemaencurs_arnau.jpg

Hola! Sóc l’Arnau.

Sóc vergonyós però divertit. M’agraden els esports i jugo a  handbol amb els meus amics. Tinc un apartament a Palamós i vaig a la platja i al cine, les meves pel·lícules preferides són: “Spiderman”, “Harry Potter”, “Piratas del Caribe”, “Simpson”, “El Señor de los anillos”, “Los 4 Fantasticos”.

cinemaencurs_carles.jpgHola!
Em dic Carles. M’agrada  anar el cinema, mirar la televisió i les pelis d’acció. Els dibuixos animats que m’agraden més són One piece.Sóc vergonyós.

Tinc moltes ganes de començar el taller de cinema en curs i espero passar-m’ho molt bé.

cinemaencurs_elsa.jpg

Hola! Sóc l’Elsa.

El cinema m’agrada molt, hi vaig molt sovint. El tipus de pel·lícula que m’agrada, són la de lladres: “Ocean’s 13”…

Penso que m’agradarà molt el taller de cinema en curs, perquè el meu germà l’any passat el va fer, i sempre parlava que era divertit gravar un curt.

cinemaencurs_eugenia.jpgEm dic Eugènia.

M’agrada anar al cinema però també miro pel.lícules a casa i les meves pel.lícules preferides son:La panda del patio”,”High school musical”…Soc tímida i m’agrada el teatre i la màgia.El curt que farem en el taller m’agradaria que fos de por.

cinemaencurs_joaquim.jpg

Em dic Joaquim , tinc 11 anys.

M’agrada jugar a handbol i a futbol, també m’agrada el cinema. Si hem de fer algun curt m’agradaria que fos o terrorífic o d’acció. Espero aprendre moltes coses sobre filmar, i a veure si em fixo més en les pel·lícules.

Les pel·lícules que vaig a mirar al cine són  divertides o d’acció.

cinemaencurs_joel.jpg

Hola! Són en Joel!

M’agrada molt la tele i de tant en tant vaig al cinema a veure pelis però  a casa també en veig moltes  que m’agraden. Les veig amb els amics que em conviden al seu  aniversari o amb la família.

cinemaencurs_manel.jpgSóc el Manel.

M’ agrada molt anar al cine i les pelis que m’agraden més són les de aventura. En el taller de cinema en curs m’ agradaria mirar pel·lícules per aprendre i també m’ agradaria saber perquè serveix aquella mena de microfon gegant amb un pal llarg que aguanta una persona i també vull saber com es fan els efectes especials.

cinemaencurs_mil.jpg

Hola! Em dic Nil. M’agrada anar al cinema, les pel·lícules d’acció com Misión imposible, Matrix, etc són les meves pel·lícules preferides.

M’agradarà fer el taller de cinema en curs perquè gravarem en vídeo i passarem coses de la càmera de gravar a l’ordinador.

cinemaencurs_miquel.jpgSóc en Miquel!

M’agraden molts les pel·lícules de guerra i les de riure, les que més m’agraden són: Harry Poter, Spiderman, Piratas del caribe, Ghost Rider,
la Mansion encantada i Troya. Espero que el curt que farem en el taller sigui de por.  També m’agradaria  saber perquè  serveix el micròfon que aguanta una persona sobre l’actor.

cinemaencurs_mohamadou.jpg

Hola! Em dic Mohamadou. A la classe som 18, aquest any hi ha una nena nova que es diu Eugènia, i un  nen  que es diu Nil.

Les pel·lícules que m´agraden són les de Pirates del Carib.

 cinemaencurs_pau.jpg

Hola! Em dic Pau. M’ agraden els animals, tinc un gos, un gat, conills i gallines. M’agrada molt anar a buscar els ous que fan les meves gallines, i quan les conilles pareixen m’agrada beure els conills petits. Són tan macos quan son petits!!Espero que el taller de cinema en curs sigui molt divertit,M’agraden les pel·lícules de riure i d’acció i hi vaig molt sovint al cine. La pel·lícula que m’agrada més és: “Esa abuela es un peligro 2”.  

cinemaencurs_roger.jpg

 Hola! Sóc en Roger.

Penso que això del cinema en curs pot ser molt divertit però el que no m’agrada és que hauré d’anar a dinar a casa més tard, però segur que m’agradarà filmar.

No miro gaires pel.lícules però quan vaig al cine m’ho passo molt bé, les pel.lícules que m’agraden més són les d’acció i sanguinàries, l’última pel.lícula que m’ha agradat més es “Saw”.

 cinemaencurs_xenia.jpg

Sóc la Xènia. M’agrada molt filmar i fer fotos. També m’agrada molt anar al cine però hi vaig només de tant en tant, les altres pel.lícules les miro a casa.M’agraden les pel.lícules de plorar i les de terror. Acustumo a mirar pel.lícules amb DVD. Però de vegades m’avorreixen.En el taller de cinema en curs m’agradaria aprendre moltes coses,  saber gravar millor, saber actuar davant d’una càmera, saber redactar una història. 

9 Respostes a “PRESENTACIONS”

 1. cinecurs Diu:

  Hola a tots,
  sóc la Laia. Organitzo els tallers de Cinema en curs juntament amb la Núria i l’Anna. Estem molt contentes de poder veure les vostres presentacions al bloc! La Meritxell ens parla molt de vosaltres, i ara amb les fotografies ja us coneixem una mica més.
  També seguim amb molt interès tot el que ens aneu explicant del taller. Esperem més notícies vostres!

 2. Anònim Diu:

  molt be

 3. jtorrent Diu:

  Molt bona idea la de les presentacions.
  Endavant!

 4. Anònim Diu:

  amb les presentacions hu podem coneixre toti que jo ja hus coneixo

 5. aaaaaaannnnnnnnaaaaaaa Diu:

  esta molt beaixo de les presentacions tot i que jo ja hus coneixot

 6. aniol Diu:

  Hola anònim,
  M’agradaria saber qui ets!

  Aniol

 7. pau almar diu Diu:

  Em va agradar molt fer sinema en curs. Adeù Pau Almar

 8. pau almar Diu:

  m’agrada grabar i fer anar la camera

 9. albert Diu:

  hola, soc l’Albert Homs de 1r d’ESO i veig que us esteu esforçant molt amb tot aixo del cinema e curs.
  Records a tota l’escola i a tots el professors de part meva.
  Ja us passare a visitar algun dia.
  Vinga, adeu.

Deixa una resposta