Treball fotogràfic de l’Ariana. La nit a Bellvitge?

Podeu veure el projecte fotogràfic de l’Ariana La nit a Bellvitge? a l’apartat dels projectes fotogràfics.

2 Respostes a “Treball fotogràfic de l’Ariana. La nit a Bellvitge?”

 1. Dolors Busquets Relats Diu:

  Et vull felicitar pel teu treball. A mi m’ha semblat emocionant, tant per les fotografies i la composició com per la frase que hi has afegit. M’ha semblat molt adequada.
  Em sembla que t’hi identifiques molt i ho puc entendre.
  Aquest món extrany de llums nocturnes, carrers solitaris, grans edificis una mica fantasmagòrics de nit forma part d’un aspecte del barri que desconec, una mica de novel·la negra.
  Gràcies per la teva visió, tingues valor per seguir per aquest camí i no perdis ni la por ni la voluntat.
  Dolors

 2. oscar Diu:

  Hola Ariana,

  Enhorabona pel teu treball fotogràfic. Ja el coneixia una mica, doncs havia vist bona part de les fotografies i n’havíem parlat a classe. M’agrada molt el treball plàstic que has fet a base de colors difuminats, reflexes en la foscor humida i efectes de llum en l’òptica de la càmera. Com diu la Dolors, tot té un aire misteriós, inquietant. Alguns efectes són realment màgics: aquesta neu lluminosa que cau davant de l’edifici imponent de l’hotel o aquell fum que apareix de darrera la càmera com si volgués ser fotografiat. D’altra banda, m’ha sorprès el text que has escollit, que aporta al treball una dimensió quasi dramàtica que les fotografies per si soles no tenen i, a més, ens diu molt de les teves emocions davant d’aquestes imatges.

  Gràcies i fins aviat.

  oscar.

Deixa una resposta