Projecte fotogràfic de l’Anna: Bellvitge a la tarda

Podeu veure el projecte fotogràfic de l’Anna Bellvitge a la tarda a l’apartat dels projectes fotogràfics.

 

2 Respostes a “Projecte fotogràfic de l’Anna: Bellvitge a la tarda”

 1. oscar Diu:

  Hola Anna,

  Un treball magnífic, tant pel que fa a les fotografies cosiderades individualment com per la composicó de conjunt que n’has fet. M’agrada molt com has treballat les rimes visuals: el joc de repeticions i diferències a què has sotmès el material fotogràfic que tenies entre mans. Has treballat tant el color com el volum, tant la llum com la línia i el resultat és tan complet i sòlid com bonic. Però per damunt de tot, emocionant. Et felicito.

  Ens veiem aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Encara que ja t’ho vaig dir, m’agrada molt el treball que estas fent, tant per la teva dedicació com per la seva qualitat. Vaig treballar molt a gust dijous passat ajudan-te a acabar el muntatge.
  Et dic igual com l’Oscar que has fet un molt bon treball no solament de fotografia sinó també de composició. Has anat trobant associacions entre les fotografies, repeticions, contrastos que han fet que el teu treball transmeti la teva estimació pel teu barri. Jo des de la teva òptica el trobo molt més bonic i interessant. Gràcies per aquesta visió que no no coneixia.
  Dolors

Deixa una resposta