Bellvitge ennuvolat!

Podeu veure el projecte fotogràfic de la Maria Bellvitge ennuvolat! a l’apartat dels projectes fotogràfics.

Una resposta a “Bellvitge ennuvolat!”

 1. oscar Diu:

  Hola Maria,

  Gràcies per la teva feina.

  Trobo que el més interessant del teu “Bellvitge ennuvolat” és el treball que has fet sobre el cel ara blanquinós ara grisenc dels dies tapats i la llum metàl·lica que projecta sobre les coses, així com el contrast d’aquests tons amb les superfícies o detalls de color més viu els superposes. En aquest sentit , m’agrada molt la foto del terrat de l’hotel que apareix sobre les copes dels arbres esfullats destacant-se contra el cel llis, tot plegat molt gris, esmorteït però que revifa gràcies al detall de color vermell intens que hi aporta l’anagrama del metro en un racó de la foto. En canvi, no em convenç la foto de l’hotel que has posat a dalt a la dreta perquè és al mateix temps massa diferent i no prou contrastada amb la resta del treball, desentona una mica.

  Això és tot. Fins aviat.

  oscar.

Deixa una resposta