El meu minut Lumière!

lumiere2.jpg

Hola a tothom!

Sóc la Verónica i els vull presetar el meu minut Lumière!

Jo faré el meu minut en el parc nou de Bellvitge que és un lloc molt maco i a més és súper tranquil !

Com que a mi m’agrada molt la natura i els llocs tranquils, ho faré en aquest lloc. En el meu minut el que vull és que es vegi una imatge amb molt enquadrament, es veurà un camí, els arbres, plantes, el cel i el contrast d’aquest minut seran els edificis, perquè? Perquè es veurà l’urbanització.

A la meva foto no es veu bé perquè no em vaig tenir temps de fer-la de dia i he tingut que fer-la a la nit!

El moviment de la meva filmació serà el de les persones que hi passaràn pel camí del parc!

Espero que us agradi !

Adéu!

2 Respostes a “El meu minut Lumière!”

 1. oscar Diu:

  Hola Verónica,

  Veig que ja t’has decidit per una de les tres opcions que t’havies plantejat. Totes eren bones, però d’aquesta vull destacar la gran franja marró clar del terra del parc, que és un molt bon element compositiu, així com la filera d’arbres a mà esquerra i la línia que ens separa de la gespa a mà dreta. Tot això t’ha d’ajudar a dibuixar l’espai, perquè filmar també és dibuixar, construir un espai sobre el pla, això ho hem de tenir en compte. Ara bé, pensa que has fet la foto en vertical i que et trobaràs que això no ho pots fer amb la càmera de vídeo. Has d’anar pensant si prefereixes perdre cel o terra perquè et tocarà renunciar a part de l’un o de l’altre. A part d’això, esperem que en el moment del rodatge hi hagi prou moviment i animació.

  Una abraçada i fins dijous.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Aquesta gran franja de terra pot donar molt de joc si hi passa molta gent a l’hora de filmar el teu Minut. Espero que sigui així. M’agrada molt la profunditat de camp que té aquesta imatge, encara que amb la càmera no serà igual, aquí la verticalitat de la fotografia t’accentua aquesta profunditat.
  Molta sort i fins aviat.
  Dolors

Deixa una resposta