El meu minut Lumière

Hola sóc l’Ariana el meu minut Lumière el faré en un parc, on hi haurà molts nens jugant i molta gent que donarà l’aspecte de la vida quotidiana. A l’hora que gravaré el meu minut serà a la tarda aproximadament a les 17:00 o 17:30 perquè en aquesta hora el sol cau i haurà un paisatge molt bonic. Aquí els deixo una foto espero que els agradi molt,  en aquesta picture es veuran tres parts que són:

_El cel
_I una part dels edificis
_Els arbres
_El parc
_La gespa

~En fi, que els vagi tot bé.. Adéu petons!

=)

dsc04201.JPG

2 Respostes a “El meu minut Lumière”

 1. oscar Diu:

  Hola Ari,

  El teu minut pinta molt bé, els nens petits sempre són divertits de filmar i sempre ens poden donar sorpreses. Pensa, però, que hauràs de parlar amb els pares que hi hagi per allí i demanar-los permís. És important que els expliquis bé el que estem fent i els ho demanis amablement, si cal, amb l’ajuda del teu ajudant o ajudanta de direcció. Pel que fa a la composició, mirant-me la foto, fixa’t en les petites coses que pots variar i quin efecte obtindries. Què penses que li falta o sobra? Una mica més de verd de gespa a baix, una mica menys? Una mica més de cel, una mica menys? Què me’n dius de les vores esquerra i dreta de l’enquadrament? No dic que hagis de fer aquests canvis, només que hi pensis.

  Apa, una abraçada i fins aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Pensa bé on hi haurà el moviment, que en aquest cas podem dir que està assegurat. Pots pensar en el que et diu l’Oscar per centrar-te en aquest moviment dels nens que sol ser molt esbojarrat i aprofitar una mica més de terra. Només és una idea, pensa-te-la.
  Fins aviat.
  Dolors

Deixa una resposta