El MeU MiNuT LuMmIèRe ^.^!!

Hola a Tothom!!!!!!
Doncs us dic que jo faré el meu minut Lummière a dalt, en el pont del Renfe de Bellvitge .
Suposo que en aquest minut que hem donen gravaré algun tren i també una mica la ciutat. Mes o menys un paisatge urbanitzat amb bastants edificis i també es veurà una mica la muntanya serà una combinació de urbanització i de naturalesa.. però no estic massa segura ja que abans de decidir-me havia escollit un altre lloc, però no es pot fer.
Mm mm… doncs gent us deixo i espero que us agradi la fotografia encara que l’he agafada d’Internet i no es pot apreciar la mateixa vista des de la que vaig veure jo.

bellvitge-renfe-10.jpg

Bye a tothom!!!!
Que us vagi bé !!!!!!!
***F¡0_F¡R$T_0N3***

2 Respostes a “El MeU MiNuT LuMmIèRe ^.^!!”

 1. oscar Diu:

  Hola Fiorella,

  No ho dubtis, és molt bona idea. Tot i que la foto no és teva i està presa des de l’altre pont, el que queda sobre l’estació, l’esquema d’enquadrament i composició coincideix amb el que em vas dir que volies el dia que vam sortir a localitzar. La imatge és, sens dubte, molt potent i serà relativament fàcil de preparar pel que fa a la col·locació de la càmera i a l’enquadrament perquè la cosa està molt clara.

  Ara bé, hauràs de posar tota la teva concentració a triar el moment de dir les paraules màgiques: “so…càmera…acció!”. Pensa que només tindràs una oportunitat. Has pensat què vols que succeeixi en el pla? Un tren arriba del fons? Un tren apareix per la vora inferior de la imatge i s’allunya? Dos trens es creuen? Vols un tren ràpid, lent, que pari a l’estació, que passi de llarg…? Estaria bé si, abans de dijous, un dia de principis de setmana, poguessis pujar al pont i mirar passar trens una estona per reflexionar sobre això.

  Apa, una abraçada i fins aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  A mi m’agradaria que passes un tren de mercaderies i un Alvia en direcció contrària i molt depressa. A veure si tens sort i et surt un Minut molt Lumière.
  Fins aviat
  Dolors

Deixa una resposta