La feina continua !!!!

RiallaLa feina continua Hola em dic Jenny …..

Aquesta setmana vam tenir que triar un lloc que ens agradés i dir perquè ens agrada aquest lloc.

El dijous dia 20 vam sortir del institut per veure els llocs que ens agradaven. Jo he triat la biblioteca, m’agrada per fora pels reflexes dels edificis la paret de vidre. És molt bonic.

El dijous dia 27 anirem al IMAX a veure una peli en 3D (crec) Descarat ens trobarem amb el institut agermanat el Cristòfol colom.

Bueno me’n vaig …………………. Petons Petó

AdeUUUU

2 Respostes a “La feina continua !!!!”

 1. oscar Diu:

  Hola Jenny,

  Gràcies per la teva proposta.

  Estaria bé si poguessis fer la foto i penjar-la abans de dijous

  Fer la foto et pot ajudar a pensar amb més concreció l’enquadrament (mira, per exemple, el comentari que li he fet a l’Anna). A més, en el cas del teu minut, que quasi no tindrà moviment, l’enquadrament serà més important encara si cap.

  He de dir que la teva idea de minut em sembla arriscada, perquè l’absència de moviment pot fer-lo monòton, però molt bona perquè realment els reflexes sobre el vitrall de la façana de la biblioteca són impressionants. Has de pensar si deixaràs lloc per a algun moviment que pugui sorprendre’ns, per exemple enquadrant la porta i esperant que algú surti o entri, tot i que aquest fenomen sigui malauradament poc freqüent a la biblioteca.

  Apa, fins aviat i que vagi bé.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Has triat un espai molt bonic i tan de bo que hi passi quelcom d’inesperat que afegeixi moviment al teu Minut. Podries observar si hi ha algun moment del dia que hi ha mé gent?
  Fins aviat
  Dolors

Deixa una resposta