sortida de l’institut

Hola, soc en Dani i us vull comentar la gravació del minut Lummiere que faré.

Es tracta de gravar la porta de l’institut, mentres els alumnes van sortin a l’hora de tornar a casa.

Ja que al meu institut, a la sortida hi ha una rampa, vull gravar-ho desde un punt que al principi nomes es puguin veure les cames caminant, i que es vegi desenfocat. Mentres segueixen baixant, vull que es gravi a la persona sencera, i que es vegi nitidament, sense desenfocar. Seguidament, quan ja han arribat al final de la rampa, vull que es vegi a la gent com es va apropant a la camara, i que pasin de llarg. Aquesta escena es s’ha de veure desenfocada.

Crec que sera una gravació interesant y divertida. No em va costar molt decidir el lloc on gravar-ho, i a través de la idea, vaig començar a desenvolupar els diferents punts de vista que vull que es vegin en el minut Lummiere.

Espero que no hi hagi molta complicació al gravar-laSomriure

Aqui us deix-ho una foto orientativa per poder veure com es la gravació que vull fer. En miniatura no podreu veure-la, aixi que obriu-la i feu-la gran, ok? El dibuix no està molt ben fet, pero nomes es per que ho pogueu veure.

dani01.jpg

AdeuDescarat

2 Respostes a “sortida de l’institut”

 1. oscar Diu:

  Hola Dani,

  Gràcies per la teva proposta de Minut Lumière.

  El dibuix està molt bé però em sorprèn perquè havíem parlat de posar la càmera a ran de terra i, en canvi, el dibuix correspon a un pla picat, amb la càmera força alçada. El dia del rodatge podem provar quines possibilitats ens ofereix aquesta posició de càmera, a veure si realment podem obtenir un resultat que s’apropi al que tu t’has imaginat, però em temo que l’espai real és menys flexible quan un s’hi enfronta amb e càmera que no pas quan un ho fa armat de paper i llapis. Cada mitjà té els seus avantatges i inconvenients.

  D’altra banda, recordes què s’ha de fer per aconseguir que en primer terme i al fons la imatge perdi nitidesa? És a dir, quins paràmetres de la càmera pots manipular per a reduir la profunditat de camp?

  Amb aquesta pregunta et deixo.

  Que vagi bé i fins aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  El projecte de minut el vas penjar abans de mirar les localitzacions, de manera que caldria que l’actualitzessis amb la fotografia i pensant amb el que et diu l’Oscar. Crec que és bona idea però has d’acabar de decidir com vols posar la càmera.

Deixa una resposta