La feina comença!

Hola!

Soc la Celia el dijous passat vam anar a veure llocs per gravar un minut Lumier. Jo he pensat en gravar les cames en moviment en el pati d’un col·legi quan els nens jugant a futbol. El que vull que es vegi és molt moviment y color, aquesta és la idea!

Bueno no tinc res més a explicar!Rialla

Aqui hos deixo la foto!

pic_0018.JPG

2 Respostes a “La feina comença!”

 1. oscar Diu:

  Hola Celia,

  Gràcies per la proposta.

  La teva idea de Minut està molt bé, un partit de futbol t’oferirà una gran quantitat de moviment en totes direccions i en profunditat. M’agrada, a més, que hagis pensat en l’explosió de colors, al cap i a la fi el color és el tema de l’any a Cinema en curs. Veig que, fent la foto, has renunciat a mostrar només les cames dels jugadors, ha estat una elecció conscient? Em sembla bé perquè crec que el resultat pot ser més ric. M’agrada també que t’hagis preocupat d’enquadrar bé el fons que vas triar, crec que pot quedar molt bé pel toc de verd i per l’extra de profunditat que li donarà al pla.

  Ara només falta rodar-lo.

  Que vagi bé i fins aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Penso que si només vols enfocar les cames dels jugadors no trobaràs gaires colors, a més la teva fotografia enfoca el cos sencer. Per que no t’atreveixes a fer-ho així?
  Fins aviat
  Dolors

Deixa una resposta