El meu minut Lummiere

Holaa =)

Sóc la Laia.

Jo faré el meu minut Lummiere al mercadillo de Bellvitge, ho gravaré des d’unes escales que hi ha al mercat, al fer-ho des d’allà,es veurà millor el moviment de la gent que hi va a una determinada hora, i el conjunt de colors que tenen totes les parades que hi ha.

Crec que es un lloc interesant,ja que és molt conegut,tant per la gent del barri com per la de fora.

Encara no tinc la foto, però quan la faci la pujaré perquè la pugueu veure,ja que no em sé explicar molt bé.

Quan pugui hi tornaré a passar ,espero que pugui ser aviat.

Petonss!!

2 Respostes a “El meu minut Lummiere”

 1. oscar Diu:

  Hola Laia,

  Encara no he vist mai el “mercadillo” en plena activitat però ja m’imagino que ha de ser molt interessant de filmar. A veure si penges la foto aviat! Des del lloc que has escollit, que és bastant elevat i et permetrà fer un pla general força picat, crec que pots intentar jugar amb les línies que formaran els corredors entre les parades per a composar el teu pla, pensa-hi.

  Una abraçada i fins aviat.

  oscar.

 2. Dolors Busquets Relats Diu:

  Crec que pot ser un Minut molt interessant, acolorit i mogut.
  Fins aviat
  Dolors

Deixa una resposta