2o-11-o8 seguim amb la feinaa!

Hola!

Dons torno a ser l’Anna…

Aquest article l’hauria d’haver pujat fa una setmana, però no he pogut!

Però aquí està!

La fotografia es des del lloc on vull gravar el minut Lumiére, és una rotonda que hi ha al davant de l’hotel del meu barri. Em sembla que es un bon lloc, perquè es veuran els diferents cotxes, la carretera com bé des de l’horitzó, veure com passen de prop els cotxes, si hi passen persones també és veuran i ho gravaré sobre l’hora que he fet la foto, quant els colors del cel canvien i es fan més dolços, de tots colors així clars, que transmeten tranquil·litat… combinats amb el verd de la vegetació que hi ha plantada a la rotonda, amb els cotxes…

Em sembla que es molt bona idea!

copia-de-dsc00054.JPG

Ah, avui a cinema en curs, em sortit a veure el nostre barri, els diferents llocs on volem gravar el minut, l’Oscar m’ha fet pensar en que el meu barri té molts racons on s’hi poden grabar diferents coses, perquè te de tot, l’Ermita envoltada pel parc, l’hotel, els carrers…

Crec que serà molt entretingut veure com ens quedaràn els minuts!

Em pensat molts llocs, prespectives, les hores…

Adeu!

Anna

Una resposta a “2o-11-o8 seguim amb la feinaa!”

 1. Oscar Diu:

  Hola Anna,

  Gràcies per ser la primera a compartir el teu projecte de Minut Lumière, a veure si la resta us hi animeu també al llarg de la setmana.

  La idea és molt bona, ja n’hem parlat, i veient la foto encara em sembla millor. T’has fixat que el moviment dels cotxes serà possiblement un serpenteig? Des que apareguin pel fons, a dalt a mà esquerra, ben petits, fins que creuin el quadre en primer terme, sortint per la dreta, potser ocupant tota la pantalla, la riquesa de variacions pot ser extraordinària.

  Però la foto em planteja un parell de dubtes.

  A mà esquerra de l’enquadrament queda tallada la corba de la rotonda, és a dir que els cotxes que circulin més enfora desapareixeran un instant per l’esquerra i reapareixeran de nou per creuar l’enquadrament. Això no és en si mateix dolent ni bo, però has de plantejar-te si no prefereixes enquadrar tota la corba de forma que no se t’escapin aquests cotxes. El que perdries, per la banda dreta, seria una mica de palmeres i, fixa-t’hi, la part més blanca del cel.

  D’altra banda, també a mà esquerra, fora de l’enquadrament i molt a prop de la posició de la càmera, recordo que hi ha l’entrada d’un pàrquing. És un element que intervindrà en la imatge? Veurem els cotxes prendre la baixada del pàrquing?

  També m’he fixat uns elements que hi ha en primer terme a dalt i a baix de la imatge, el cap d’un piló a baix i un tros de senyal de trànsit a dalt. Els has inclòs en l’enquadrament expressament? Se t’hi han colat per falta d’atenció? Ho dic perquè els elements en primer terme poden donar joc i interès als nostres plans però no han d’aparèixer per casualitat, tot ho hem de tenir controlat. D’altra banda, si de veritat volguessis incloure aquests elements en primer terme potser els hauries de donar més presència, ja que si tan sols en veiem un trosset l’únic que aconseguim és que destorbin la visió de la resta.

  Per últim, trobo que l’hora del dia que has triat, pels colors del cel, és molt bona. Recordes exactament a quina hora vas tirar la foto? Ens seria útil per tenir-ho en compte el dia del rodatge.

  I això és tot.

  Fins aviat.

  oscar.

Deixa una resposta