Nuestro barrio… (2)

Aquí va la nostra foto en resposta a Nuestro barrio… (1)

Nuestro barrio (2)

En nuestro barrio, como en el vuestro, también hay muchos colores. Predominan el rojo, los tonos verdosos y diferentes marrones, etc.

 

Nuestros edificios son de colores marrones rojizos y grises, el verde lo encontramos en las plantas de las ventanas, los parterres y en los parques.

 

En nuestro barrio también hay bastante  suciedad,  pero es muy bonito. Hay muchos colores chillones que llaman la atención.

 

Hemos escogido esta foto porque son colores muy chillones, complementarios, y también porque nos llamó la atención que una lata de cerveza estuviera enredada entre las plantas. Así que decidimos hacerle una foto. Los colores al mezclarse quedan muy bien y nos recordaban a vuestra foto.

 

Azucena Aguilar, Eric Feijoo, Rafi Flores y Rubén Sánchez

5 Respostes a “Nuestro barrio… (2)”

 1. Pep Garrido (intervenant) Diu:

  Hola a tots i totes!

  Sóc el Pep Garrido.
  Ens vam conèixer el dia de la presentació, però encara no he tingut l’ocasió de parlar amb calma amb vosaltres, així que tinc moltes ganes de començar (crec que serà la setmana que ve), i que m’expliqueu quines són les vostres expectatives (i jo, si em deixeu, em posaré pesat amb algunes de les meves aventuretes). Segur que ens espera un curs intens ple de creativitat, emocions i risc, en aquesta aventura del cinema i la fotografia que esteu a punt d’emprendre.

  M’alegro de que hagueu donat el tret de sortida al blog del Badalona 9.
  Sens dubte, la foto que heu escollit té caràcter. No falla: a banda de moltes altres coses, si hi ha alguna cosa que té el Badalona 9 és justament això. Caràcter.
  A més, trobo que està ben triada pel que fa als colors, i que aconsegueix un paral·lelisme curiós amb la foto del Ronda a la que dóna resposta.
  Dit això, estic segur que havíeu fet altres fotos que representaven més el barri. A veure si puc tenir l’ocasió de veure-les.

  En fi, res més.
  Salut i ànims.
  Parlem en breu!

 2. Helena Diu:

  Hola a tots!
  sóc l’Helena, intervenant a l’IES Ronda, amb qui esteu agermanats.
  m’ha agradat molt la vostra foto! com diu el Pep, té moltes coses en comú amb la del Ronda i, per tant, funciona molt bé com a resposta: els colors complementaris, la vivesa dels colors que hi apareixen i el fet que hi ha un element que destaca moltíssim per sobre d’un fons més o menys uniforme.
  Quan vau enquadrar la fotografia, com vau decidir que la llauna estigués al centre de la imatge? Vau provar de fer un enquadrament més general on es veiés més l’entorn i un altre de més tancat com aquest?
  Dilluns vinent aniré a Lleida i entre tots comentarem també la vostra foto i alguns dels alumnes ja prepararan la resposta. Aquest intercanvi segur que serà ric i molt interessant!
  Fins aviat!
  Helena.

 3. jordian Diu:

  Hola,
  Más vale tarde que nunca!!!
  Nuestra respuesta ha vuestra maravillosa foto… és…

 4. IES Ronda 2008-2009 » Blog Archive » Nuestro Barrio (II) Diu:

  […] está és la respuesta a vuestra foto Nuestro barrio… (2) Hemos fotografiado un olivo que se encuentra en la planta baja de un bloque de viviendas al lado de […]

 5. Merisalba Diu:

  Hola!
  Nos ha gustado mucho vuestra foto, sobretodo el contraste del color rojo de la lata con el verde de las hojas.
  Hasta pronto.
  Adios.

Deixa una resposta