A més a més de les fotografies dels rodatges, ja es poden veure molts Minuts Lumière i alguns projectes fotogràfics

Durant el mes de febrer ens trobem per les diverses projeccions de films en sala i també és un bon moment per seguir el desenvolupament dels diferents tallers. Als blocs podeu veure fotografies dels rodatges, comentaris i materials molts diversos. A més a més, ja hi ha penjats gairebé tots els Minuts Lumière i també alguns projectes fotogràfics.

Ja podeu veure els Minuts Lumière de l’IES Badalona Nou, el CEIP Els Xiprers, l’IES Bellvitge, el CEIPM Tres Pins, el CEIP Bordils, el CEIP Anton Busquets i Punset, el CEIP La Popa, el CEIP L’Esqueix, l’IES Les Corts, l’IES Costa i Llobera, l’IES Alt Penedès i l’IES Castell d’Estela

I els projectes fotogràfics (o inicis de projectes fotogràfics) de :l’IES Bellvitge, l’IES Costa i Llobera, l’IES Castell d’Estela, el CEIP Anton Busquets i Punset, el CEIP L’Esqueix i l’IES Alt Penedès

2 Respostes a “A més a més de les fotografies dels rodatges, ja es poden veure molts Minuts Lumière i alguns projectes fotogràfics”

  1. joan Diu:

    els minuts són mol xulos m’ agrada mol sinema curs

  2. Ies Les Corts Diu:

    El minut del zoo es el millor =D

Deixa una resposta