SIGUES UN CRAQ

Els alumnes de 6è van començar un taller d’Iniciació als Primers Auxilis i actuació davant emergències.

És un curs que els acreditarà amb la titulació de CRAQ ja que durant 15h aprendran tot tipus d’aspectes relacionats amb l’actuació davant diferents emergències i primers auxilis.

Avui practiquen la PLS (posició lateral de seguretat), la RCP (reanimació cardiopulmonar) i el SVB (suport vital bàsic).

L’ESTADÍSTICA POT SER DOLÇA

Qui ho havia de dir que cada cop que ens mengem un lacasito estem fent matemàtiques? Doncs sí! 

Aquest darrer trimestre els alumnes de cinquè hem descobert conceptes matemàtics gràcies als “lacasitos”. Què és la freqüència, la moda, la mitjana… i moltes coses més!! Això sí, totes molt dolces!!

TOTS SOM WONDER

Després de la lectura del llibre Wonder els alumnes de cicle superior hem estat treballant un dels preceptes del senyor Browne:

“Quan puguis escollir entre tenir la raó i ser amable, tria ser amable”

Totes les activitats realitzades han fet adornar-nos que ser amable és ser respectuós. Que el respecte implica tenir en compte les opinions, les creences i les actituds dels altres, encara que aquestes siguin diferents de les nostres; implica que s’admet i s’accepta la diferència  perquè en definitiva en el fons TOTS som Wonder.

SOM DE COLÒNIES!!!!

Som al CdA de Tarragona!!! Avui ens ha fet un dia meravellós!! Bé, una mica de ventet però un sol radiant!!! 

Ens han explicat moltes coses del circ romà, del temple d’August i del Castell de Pilat el Pretori.

Hem après que Tarraco tenia dues parts ben diferenciades…. Com? Què no cal que us ho expliquem?? Ah!!! Voleu veure algunes fotos…. doncs apa!!! Aquí les teniu!!!