Alumnes de sisè. Torneu a llegir els apunts del capítol del Quèquicom sobre l’esmorzar, i si cal també podeu tornar a veure’l,r i contesteu les tres preguntes.
Recordeu que per escriure un comentari al blog heu d’utilitzar un compte de correu electrònic.
Esperem les vostres respostes!
-
Què creus que pot aportar la ciència a la cuina per millorar la qualitat de vida de les persones?
Per aportar vitamines, ferro, omega 3, etc…
Jo crec que pot aportar a les persones.Perquè has de menjar saludable.
Jo crec que pot aportar moltes coses. Perquè has de saber el que estàs ingerint ,no tothom por menjar de tot.
La ciència ens ajuda a saber si els aliments tenen sucre, molta aigua o alguna cosa que et pot donar un mal de panxa.
Sóc el Marc. Jo crec que la ciència a la cuina sí que pot aportar moltes coses com per exemple: Fer experiments per saber si aquest menjar es pot posar a la venda, si està bo i per saber tot això primer has d’experimentar.
Maria José
Pot aportar coses molt bones perquè hi ha gent que no pot menjar gluten.
Pot aportar les vitamines al nostre cos
Pot aportar la informació sobre els aliments que incorporem al nostre cos.
Perquè hi ha gent que no pot menjar gluten i també hi ha gent que té intolerància a la lactosa.
Hi ha gent que té alèrgia als menjars amb gluten i es posa malalt. Llavors hem de fer més coses sense gluten.
“Jo crec que sí perquè hi ha d’haver-hi”
La ciència ens ajuda a saber si els aliments tenen sucre, molta aigua o alguna cosa que et pot donar un mal de panxa.
Pot aportar les vitamines a la nostra nutrició i al nostre cos.
“Podria atreure portant les vitamines per afavorir el nostre cos”