MANDALES NATURALS

Alguns alumnes de cicle superior han portat a terme una tasca proposada des de l’àmbit artístic en la que havien de fer una mandala amb elements naturals com són les fulles i les flors.

Un mandala és un símbol ritual i espiritual propi de l’hinduisme i el budisme, que representa l’univers. Per extensió, també s’anomena mandala un dibuix, pintura o baix relleu, normalment amb trets geonètrics, que es desenvolupa a partir d’un punt central fins a formar una figura circular o concèntrica.

Podeu utilitzar qualsevol material que vulgueu per fer un mandala, a l’interior o a l’exterior. Sovint utilitzen simetria, repetició de patrons, fraccions i dissenys concèntrics, cosa que els converteix en una forma creativa de jugar amb conceptes matemàtics.  

AQUÍ teniu el recull de fotografies dels mandales que ens han enviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *